Valentin-Rică Cioromelea, senator AUR Tulcea: „Telenovela românească a comasaților PSD-PNL continuă!”

Valentin-Rică Cioromelea, senator AUR Tulcea: „Telenovela românească a comasaților PSD-PNL continuă!”

Credit Photo: Tulcea Noastra



Valentin-Rică Cioromelea, senator AUR Tulcea: „Telenovela românească a comasaților PSD-PNL continuă!”



Dragi români,



În această săptămână, „toată România” urmărește un nou sezon din telenovela „USL sau PSDNL”, care are în prim-plan de această dată decizia de stabilire a alegerilor prezidențiale. După ce au încălcat toate prevederile constituționale comasând alegerile locale cu cele europarlamentare, au fraudat alegerile și s-au bâlbâit în a alege candidați pentru alegerile locale și pe cele din București, acum încearcă să îndepărteze atenția publică de la adevăratele probleme cu care se confruntă România. Urmează un alt show grotesc și lipsit de orice substanță morală, în care televiziunile plătite ne intoxică timp de două săptămâni cu Breaking News-uri la fiecare jumătate de oră.



Scopul lor este să ne distragă atenția în timp ce se ceartă pentru stabilirea datei alegerilor prezidențiale și dacă vor avea un candidat comun sau vor merge separat. Dragi români, nu v-ați săturat de acest circ ieftin, de această mimare a democrației de către indivizi care se consideră decidenți politici, dar care, de fapt, sunt doar niște golani ce își împart zonele de influență? Acest „cartier” este România. Nu v-ați săturat să fiți manipulați cum vor ei, nu v-ați săturat ca televiziunile plătite din banii voștri să fie controlate de ei, în loc să fie echidistante și să prezinte adevărul?



Nu e posibil ca o țară să stea în loc, să fie blocată și să fie indirect obligată să urmărească această telenovelă? Au fraudat în masă alegerile, de ce nu lasă alegerile prezidențiale cum erau stabilite de acum un an și acum se ceartă între ei? Ce e, dragi comasați, încă nu ați primit ordinele din afară? Încă nu știți cine va fi președintele Comisiei Europene? Încă nu știți cu exactitate cine va fi președintele SUA? Nu știți cum va arăta soarta Germaniei, Franței, Italiei, Olandei și Poloniei unde partidele de dreapta, conservatoare și suveraniste au câștigat alegerile și vin ca o furtună să împiedice acest globalism și neomarxism care s-a pogorât ca o avalanșă peste Europa?



Nu știți ce președinte docil și pe placul străinilor să puneți pentru a nu deranja cumva. Eu unul sunt scârbit de ce se întâmplă în această perioadă!! Dar Breaking News, e ședința CSAT, se putea ca personajul principal al telenovelei să lipsească, domnul Klaus Iohannis? Nu. Acest președinte de carton, în inapta lui gândire politică, vrea să-și arate mușchii în fața partenerilor pentru a obține niște avantaje. Se gândește dacă e oportun să trimită unul dintre sistemele funcționale PATRIOT în Ucraina și dacă se va retrage din cursa pentru șefia NATO. Pe bune? Pe cine credeți că păcăliți, domnule Iohannis? În fața cui vreți dumneavoastră să vă arătați forța politică? În fața românilor pe care i-ați dezamăgit și mințit timp de 10 ani?



Când timp de 10 ani ați fost doar turist și o umbră în viața politică, dar ați jucat niște jocuri murdare prin controlarea celor două partide, PSD și PNL, cu ajutorul serviciilor secrete. Ați făcut doar ce ați vrut pentru dumneavoastră și pentru bunul plac al străinilor și nu al românilor!



Români, vă rog, spuneți GATA!



GATA cu aceste telenovele de doi lei, care să distragă atenția de la problemele reale ale României: costul de viață care crește din ce în ce mai mult, criza politică și economică care va veni după alegeri, dezmățul pe bani publici al acestor comasați pentru a vă manipula și minți. Dacă erau oameni politici cu coloană vertebrală și cu onoare, nu ar fi făcut toate aceste show-uri. Spuneți GATA la alegerile prezidențiale și parlamentare! Nu-i mai votați și cei care încă nu au ieșit la vot, poate e momentul să ieșiți la vot!



Este timpul să le dăm o palmă usturătoare acestor partide care au condus România de 34 de ani și au făcut batjocură de noi. Telenovela asta ieftină este încă un exemplu de dispreț total pe care îl au față de noi.


Valentin-Rică Cioromelea


Articolul Valentin-Rică Cioromelea, senator AUR Tulcea: „Telenovela românească a comasaților PSD-PNL continuă!” apare prima dată în Tulcea noastra.