Eugen Terente, USR: „În județul Tulcea se fură mai rău ca în codru!”

Eugen Terente, USR: „În județul Tulcea se fură mai rău ca în codru!”

Credit Photo: Tulcea Noastra

Eugen Terente, USR: „În județul Tulcea se fură mai rău ca în codru!”


În toată ţara, furtul electoral a devenit o practică la ordinea zilei, fiecare făcând ce îl taie capul, fără să i se clintească niciun fir de păr din cap, iar ce este şi mai grav în acest caz este faptul că Birourile Electorale, de orice fel ar fi ele, sunt girate de … magistraţi!

Din nefericire, asistăm neputincioşi la un furt grosolan, pe faţă, adoptat de clasa politica şi girat de către cerberii justiţiei, ceea ce denotă că în ţara asta chiar nu se mai poate face nimic, iar omul de rând moare cu dreptatea în braţe!

Deunăzi, PSD a reclamat hoţii după hoţii la foarte multe secţii de votare, dar „mama justiţia” a rămas surdă şi oarbă la cererile muritorilor de rând, pantru că… din câte se pare, cealaltă parte a politicii, cu nuanţe de galben şi portocaliu, are pe ce se baza şi nu îi mai pasă de nimic.

O voce care s-a ridicat în aceste zile a fost şi cea a deputatului Eugen Terente, preşedintele USR Tulcea, care a semnalat la rândul său o serie de abateri grave, pe care oamenii legii REFUZĂ să le ia în seamă. Iată ce ne-a scris acesta:


„Dovada clară că se înregistrează eronat rezultatele votului se poate vedea în pozele de mai jos insă, birourile electorale de circumscripții închid ochii la aceste hoții.

Au fost zeci de probleme în tot județul însă nimeni nu spune nimic.

Mafia lucrează. USR nu se dă bătut!




USR se reorganizează, crește și va lupta în continuare pentru corectitudine și transparență.

Mulțumim miilor de tulceni care ne susțin!”


Eugen Terente, preşedinte USR Tulcea


Articolul Eugen Terente, USR: „În județul Tulcea se fură mai rău ca în codru!” apare prima dată în Tulcea noastra.