Organizaţia municipală a PSD va suferi o „transformare”

Organizaţia municipală a PSD va suferi o „transformare”

Credit Photo: Tulcea Noastra

Organizaţia municipală a PSD va suferi o „transformare”


În cadrul conferinţei de presă susţinută azi la sediul Partidului Social Democrat de pe strada Victoriei, preşedintele Horia Teodorescu a făcut o afirmaţie care a stârnit curiozitatea jurnaliştilor prezenţi: „la organizaţia municipală trebuie să se întâmple ceva, pentru că … ceva nu merge! Vorbesc aici despre un posibil pas înapoi al unora şi despre promovarea unor oameni care au arătat că vor şi că pot.

Nu vorbesc neapărat despre o chestiune negativă, ci doar despre un suflu nou, despre o reîmprospătare a modului de acţiune şi gândire, de asumare şi implicare totală.

În altă ordine de idei, sunt mulţi ani de când municipiul, desigur… politic vorbind, nu a reuşit să îşi impună candidatul la primăriei, iar această chestie ridică întrebări la care nu prea s-au gasit răspunsuri până acum. Trebuie făcut ceva, pentru că aşa, vă spun cu toată sinceritatea, nu mai merge.

Trebuiesc forţe proaspete, gândire dedicată construcţiei şi asumării, ceea ce vom face cât de curând” – a conchis preşedintele organizaţiei judeţene PSD, Horia Teodorescu.


Trăgând concluzii, chiar dacă nu au fost date nume, nu este greu de tradus că i s-a cerut să facă pasul înapoi doamnei Andaluzia Luca, actuala şefa a social democraţilor la organizaţia municipală, pentru că altcineva, încă nu ştim cine, chiar dacă se poate presupune, să preia mandatul de şef PSD la municipiu şi să revigoreze organizaţia.

Din culisele partidului am aflat că în cel mai scurt timp, adică… zile, PSD-ul de la municipiu va fi primenit și pregătit „altfel” pentru cele două campanii electorale care urmează.


Articolul Organizaţia municipală a PSD va suferi o „transformare” apare prima dată în Tulcea noastra.