Fraudă masivă la vot în municipiul Tulcea, în favoarea PNL!

Fraudă masivă la vot în municipiul Tulcea, în favoarea PNL!

Credit Photo: Tulcea Noastra

Fraudă masivă la vot în municipiul Tulcea, în favoarea PNL!


În plin proces electoral de numărare a voturilor, municipiul Tulcea se confruntă cu o fraudă electorală de proporții, care pare să favorizeze Partidul Național Liberal (PNL). Numărul buletinelor de vot din saci nu corespunde cu numărul de voturi înregistrate pe tablete în mai multe secții de votare! Această discrepanță a determinat PSD Tulcea să solicite renumărarea voturilor pentru candidatul la funcția de primar al municipiului în toate cele 52 de secții de votare din municipiu și să reclame acest eveniment grav și la Biroul Electoral Central.


Nereguli deja descoperite


Surse politice au confirmat că, în trei secții de votare unde s-a început deja renumărarea, candidatul PSD, care inițial pierduse în acele secții, a devenit câștigător după renumărare. Aceste descoperiri inițiale ridică semne de întrebare serioase cu privire la integritatea procesului electoral.


Suspiciuni de fraudă


Informațiile sugerează că ar fi fost introduse între 10 și 20 de voturi în plus în sacii de vot în favoarea candidatului PNL. Din acest motiv, numărarea oficială a fost sistată și s-a declanșat procedura de renumărare a voturilor în toate secțiile vizate.


Apel la justiție și adevăr


PSD Tulcea solicită o investigare transparentă și amănunțită a situației, pentru a asigura corectitudinea alegerilor și pentru a respecta voința cetățenilor. Frauda electorală este o problemă gravă care subminează încrederea în procesul democratic și în instituțiile care îl gestionează.


Actualizări și investigații


Pe măsură ce procedura de renumărare continuă, vom reveni cu informații suplimentare privind frauda electorală care ar putea schimba rezultatele alegerilor în municipiul Tulcea. Este esențial ca toate neregulile să fie clarificate și ca voturile fiecărui cetățean să fie corect numărate și respectate.


Această situație demonstrează încă o dată necesitatea unei vigilențe sporite și a unor măsuri stricte pentru a preveni și combate frauda electorală. Cetățenii Tulcei merită o administrație aleasă în mod corect și transparent, iar orice tentativă de manipulare a rezultatelor trebuie sancționată prompt și sever.


Articolul Fraudă masivă la vot în municipiul Tulcea, în favoarea PNL! apare prima dată în Tulcea noastra.