Tulcea sub ape după 10 minute de ploaie

Tulcea sub ape după 10 minute de ploaie

Credit Photo: Tulcea Noastra

Tulcea sub ape după 10 minute de ploaie


În această după-amiază, municipiul Tulcea a fost din nou inundat după o ploaie scurtă care nu a durat mai mult de 10 minute.

Conform spuselor primarului în declarațiile haotice propagate de presa aservită, trebuia ca apa să fie preluată de „generosul” sistem de ape pluviale care a înghiţit milioane de euro şi a ţinut oraşul în şantier mai bine de doi ani, dar realitatea pe care o vedem cu toţii este cu totul alta!

Pe lângă disconfortul creat pe arterele principale, apa a intrat şi în scările de bloc în zone unde s-a „reabilitat”, iar în centrul municipiului, acolo unde se intersectează reţelele de ape menajere şi ape pluviale, mirosul de fecale era greu de suportat. Mormane de dejecţii şi hârtie igienică tronau în zona sensului giratoriu de la Delta, făcând zona ZERO să arate ca o hazna!

Aviz Avocatului Poporului şi Direcţiei Judeţene de Sănătate Publică, care ar trebui să investigheze serios acest atentat grosolan la sănătatea populaţiei…

Cât despre priceperea primarului care a pus interesul electoral înaintea binelui tulcenilor, nu prea mai e nimic de spus. Domnule Ştefan Ilie, păcat că vă veţi încheia mandatul la fel cum l-aţi dus până acum, cu miasme greu de suportat şi cu duhoare de dejecţii…


Articolul Tulcea sub ape după 10 minute de ploaie apare prima dată în Tulcea noastra.