Gândaci şi mizerie la Colegiul Economic „Delta Dunării”

Gândaci şi mizerie la Colegiul Economic „Delta Dunării”

Credit Photo: Tulcea Noastra

Gândaci şi mizerie la Colegiul Economic „Delta Dunării”


Pe vremuri reprezenta „perla coroanei” în ceea ce priveşte unităţile scoală de profil din ţară, dar a ajuns în prezent o oază de relaxare pentru gândacii de bucătărie. Este vorba despre atelierul școală de la Colegiul Economic „Delta Dunării”, aflat într-o stare de igienă mai mult decât precară, unde, zilnic…zeci de elevi îşi desfăşoară activitatea în condiţii lesne de imaginat.


Acum câteva luni, am relatat o altă poveste despre instituţia de învăţământ, însă… în loc să ia măsuri urgente, conducerea colegiului a considerat că e mai ok să îşi exprime păreri pe reţelele sociale.

Acum, când am fost contactaţi de câţiva părinţi, sătui să înghită mizeria în care trebuie să-şi desfăşoare activitatea copiii lor, tragem încă un semnat de alarmă atât conducerii „deranjate”, dar şi Direcţiei de Sănătate Publică şi Inspectoratului Şcolar Judeţean, pentru a lua măsuri URGENTE în vederea remedierii problemelor existente.


Deocamdată vă prezentăm doar cu titlu informativ şi cu caracter general ceea ce se întâmplă acolo, dar asigurăm conducerea că deţinem şi destule materiale video care vor ajunge acolo unde trebuie.


În speranţa rezolvării cu celeritate a celor prezentate mai sus, mulţumim părinţilor care au avut curajul să prezinte mizeria şi gândacii din bucătăria şi sala de mese ale „celebrului colegiu”.

Vom reveni cu puncte de vedere ale DSP şi ISJ, pe care le solicităm public şi la care aşteptam răspuns pe adresa redacţiei contact@tulceanoastra.ro


Articolul Gândaci şi mizerie la Colegiul Economic „Delta Dunării” apare prima dată în Tulcea noastra.