ISU Tulcea caută salvatori – cererile de înscriere se depun până pe 10 mai 2024

ISU Tulcea caută salvatori – cererile de înscriere se depun până pe 10 mai 2024

Credit Photo: Radio Delta

Cei ce doresc să înceapă o carieră militară alături de salvatorii tulceni au la dispoziție circa două săptămâni pentru a depune cererile de înscriere în vederea ocupării celor 4 posturi scoase la concurs, prin încadrare directă, de Inspectoratul pentru Situații de Urgență „DELTA” al județului Tulcea.


Este vorba de două (2) posturi de Ofițer specialist II și Ofițer I la Inspecția de Prevenire – Avizare – Autorizare, un (1) post de Ofițer I la Inspecția de Prevenire – Compartimentul Control și Activități Preventive și un (1) post Subofițer operativ principal la Inspecția de Prevenire – Control și Activități Preventive Principal, conform buletinului informativ emis azi de ISU Tulcea.


Data limită pentru depunerea cererilor de înscriere este de 10 mai 2024, ora 15:00, iar pentru dosarului de participare este de 17 mai 2024, ora 15:00.

Condițiile de participare la concurs sunt afișate atât pe site-ul inspectoratului la adresa https://isudelta.ro/Cariera.html cât și pe HUB-ul Ministerului Afacerilor Interne accesând link-ul https://hub.mai.gov.ro/recrutare/anunt/index ulterior fiind necesară căutarea postului dorit după criterii precum județul, arma, funcția pentru care se dorește participarea la concurs.


ISU Tulcea îi sfătuiește pe candidați să citească cu atenție anunțurile și să respecte întocmai condițiile de întocmire a dosarului de participare.


(sursă info și foto : buletinul informativ ISU Tulcea)