Despre bani, buget și bănci, ieri, la Tulcea

Despre bani, buget și bănci, ieri, la Tulcea

Credit Photo: Radio Delta

100 de elevi și cadre didactice din 8 unități de învățământ au participat ieri, 24 aprilie 2024, la Seminarul ,,Să vorbim despre bani, buget și bănci”, eveniment găzduit de Liceul de Arte ,,George Georgescu” Tulcea, potrivit informațiilor publicate de Inspectoratul Școlar Județean Tulcea, în calitate de coorganizator alături de Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Tulcea.


La activitate au fost prezenți și specialiști din domeniul bancar, prezentările invitaților stârnind interesul elevilor și antrenându-i în discuții legate de întocmirea bugetului personal și familial, nevoi, dorințe, economii și mindfulness financiar.


CJRAE Tl seminar despre bani apr 24


Tot în cadrul seminarului, Inspectorul Școlar General Adjunct, Mioara Ranciu, a prezentat Cadrul general de implementare a Strategiei Naționale de Educație Financiară 2023-2030, iar finalul evenimentului a fost marcat printr-un moment artistic oferit de elevii Liceului de Arte din municipiu.


Seminarul ,,Să vorbim despre bani, buget și bănci” a fost un eveniment dedicat ,,Zilei Educației Financiare” , ce se săbătorește în fiecare an la data de 11 aprilie.


(sursă info și foto : fb isjtulcea, fb cjraetl)