Jandarmeria Tulcea recrutează tineri – dosarul se poate depune până pe data de 21 mai 2024

Jandarmeria Tulcea recrutează tineri – dosarul se poate depune până pe data de 21 mai 2024

Credit Photo: Radio Delta

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Tulcea, cu sediul în municipiul Tulcea, str. Isaccei, nr. 105, județ Tulcea, recrutează și selecţionează candidaţi pentru participarea la sesiunea de admitere în instituţiile de învăţământ postliceal ale Ministerului Afacerilor Interne specialitatea – jandarmi, sesiunea aprilie – iulie 2024, conform unui comunicat de presă transmis redacției de Jandarmeria Tulcea .


IJJ Tl Masina si jandarm apr 24


Este vorba de două școli militare :


Scoala MIlitara de subofiteri de Jandarmi Dragasani sediu

– Școala Militară de Subofițeri de Jandarmi ,,Grigore Alexandru Ghica’’ Drăgășani – specializarea ,,subofițer de jandarmi”, învățământ postliceal, TOTAL: 350 locuri, dintre care3 locuri pentru romi, 3 locuri pentru alte minorităţi.


Scoala MIlitara de subofiteri de Jandarmi Falticeni sediu fb

– Școala Militară de Subofițeri de Jandarmi ,,Petru Rareș ’’ Fălticeni -specializarea ,,subofițer de jandarmi”, învățământ postliceal, TOTAL: 350 locuri, dintre care 3 locuri pentru romi, 3 locuri pentru alte minorităţi.


Pentru a participa la concursurile de admitere în instituţiile militare de învăţământ – forma de învățământ postliceal – pe locurile destinate formării profesionale inițiale, persoanele care intenţionează să candideze trebuie să îndeplinească anumite condiţii ce pot fi consultate pe site-ul Jandarmeriei Tulcea (jandarmeriatulcea.ro, secțiunea Anunțuri).


Cererea de înscriere (conform modelului postat pe site) și Consimțământul privind solicitarea extrasului de cazier judiciar se transmit, exclusiv în format electronic (scanat) pe adresa de e-mail: resurseumane@jandarmeriatulcea.ro până la data de 14 mai 2024, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică.


Termenul limită pentru depunerea documentelor pentru dosarul de recrutare este data de 21 mai 2024.


Evaluarea psihologică a candidaților se va realiza potrivit unei planificări ulterioare depunerii cererilor.


Susținerea probelor de admitere:

– proba eliminatorie de evaluare a performanței fizice, în perioada 25 – 31 mai 2024, la centrul zonal de selecție – Academia de Poliție ,,Alexandru Ioan Cuza” București;

– proba de evaluare a cunoștințelor se susține în data de 15 iunie 2024, la unitățile de învățământ pentru care au optat candidații.


Examinarea medicală se realizează potrivit prevederilor O.M.A.I. nr. 105/2020 pentru candidații care se încadrează în numărul de locuri scoase la concursul de admitere, în ordinea descrescătoare a notelor finale, în perioada 19 iunie – 12 iulie 2024.


Informații suplimentare pot fi obţinute la Biroul Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Tulcea, tel. 0240/534012 interior 24407 sau 24535 ori la tel. 0744 808 869, între orele 08.00-16.00.


(sursă info și foto : comunicat de presă IJJ Tulcea)