De Sărbătoarea Floriilor, jandarmii vor fi la datorie pentru siguranța cetățenilor

De Sărbătoarea Floriilor, jandarmii vor fi la datorie pentru siguranța cetățenilor

Credit Photo: Tulcea News

Jandarmii tulceni vor fi la datorie în mijlocul cetățenilor în acest sfârșit de săptămână pentru asigurarea măsurilor de ordine și siguranță publică în zona lăcașurilor de cult unde se vor desfășura manifestări religioase prilejuite de Duminica Floriilor.


Vor fi asigurate măsuri de ordine și siguranță publică în municipiul Tulcea,  în principal, în zona lăcaşurilor de cult unde se vor desfăşura manifestări religioase, dar şi pe căile de acces către acestea, în zona parcurilor şi a locurilor aglomerate, cu scopul descurajării persoanelor care tulbură ordinea şi liniştea publică sau comit alte fapte antisociale.


Totodată, în acest sfârșit de săptămână jandarmii tulceni vor avea în atenție manifestările cultural-artistice și sportive ce se vor desfășura în municipiul și județul Tulcea.


Vineri, 26 aprilie, jandarmii tulceni vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică cu ocazia Zilei porților deschise la Aeroportul Internațional ,,Delta Dunării” Tulcea, unde vor participa de asemenea, cu o expoziție  de tehnică militară și câinii de serviciu.


În perioada 26 – 28 aprilie 2024, în județul Tulcea, se vor desfășura mai multe evenimente publice, unde jandarmii tulceni vor fi prezenți pentru a asigura buna desfășurare a tuturor activităților la care vor lua parte cetățenii, după cum urmează:


Festivalul „Scrumbii de florii”, prima ediţie – Satul Pescăresc


Competiția sportivă  Somova Extreme –Somova


Manifestarea sportivă  ACS Hamangia Baia – ACS Viitorul Sutesti – localitatea Baia


Festivalul de Paște – municipiul Tulcea


Festivalul de Florii cu pește și scrumbii – Pardina


Festivalul Scrumbiei Albastre – Sulina


Dispozitivele de ordine publică vor avea în vedere prevenirea fenomenului contravenţional şi infracţional, descurajarea persoanelor predispuse la comiterea de fapte antisociale şi aplicarea măsurilor legale la constatarea producerii acestora.