Noua Sală Polivalentă „crește” văzând cu ochii

Noua Sală Polivalentă „crește” văzând cu ochii

Credit Photo: Tulcea Noastra

Noua Sală Polivalentă „crește” văzând cu ochii


Vremea favorabilă și mobilizarea exemplară a constructorului ne aduc mai aproape de redarea în circuitul competițional a celei mai mari săli de sport din județul Tulcea.


Stadiul lucrărilor din prezent demonstrează progresul substanțial realizat până acum:


Din totalul de 380 de gradene, 300 au fost montate deja pe tribuna 1 și pe peluze. Eforturile constructorilor se concentrează acum pe montarea celor 80 de gradene rămase pe tribuna 2;


Compartimentările pentru subsolul 1 au fost finalizate cu succes;


Se apropie de finalizare lucrările pentru stâlpii din beton armat de pe tribuna 2.


Odată finalizată, această clădire va oferi multiple facilități pe lângă principalul teren competițional, precum: o capacitate totală de 4670 de locuri în tribune; parcare subterană; vestiare pentru echipe și oficiali; spații pentru presă și sală de conferințe; sală de antrenament reglementată și pentru competiții sportive.


De asemenea, noua Sală Polivalentă este destinată găzduirii unei game variate de activități, respectiv: competiții sportive, inclusiv antrenamentele echipelor locale, evenimente culturale (expoziții, concerte) și evenimente speciale precum conferințe sau seminarii.


Nu în ultimul rând, amenajarea interioară va permite compartimentarea tribunelor cu locuri fixe și cu zone retractabile, pentru a oferi flexibilitatea amenajării în funcție de necesități și de natura evenimentului.


„Cu fiecare zi ce trece, vedem cum Noua Sală Polivalentă prinde contur și devine o emblemă a comunității noastre“, spune Horia Teodorescu, președintele Consiliului Județean Tulcea.


 


Articolul Noua Sală Polivalentă „crește” văzând cu ochii apare prima dată în Tulcea noastra.