Senator Valentin Cioromelea (AUR): PNL lansează un atac nedrept împotriva Alianței AUR!

Senator Valentin Cioromelea (AUR): PNL lansează un atac nedrept împotriva Alianței AUR!

Credit Photo: Tulcea Noastra

Senator Valentin Cioromelea (AUR): PNL lansează un atac nedrept împotriva Alianței AUR!


Într-un act de disperare politică, evidențiind frica profundă de schimbarea pe care Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) o aduce în politica românească, Partidul Național Liberal (PNL) a inițiat o campanie de blocare a participării noastre la alegerile locale. Secretarul general al PNL, Lucian Bode, a distribuit o circulară către toate filialele județene, cerând explicit respingerea Alianței AUR de către birourile electorale, bazându-se pe pretexte nefondate legate de semnele electorale.


Această mișcare reprezintă un abuz clar și o încălcare a principiilor democratice, pe care PNL pretinde că le susține. Conducerea PNL instruiește filialele să scrie în solicitările lor că „s-a încălcat principiul legalității constituirii alianței electorale AUR”, solicitând respingerea protocolului de constituire pentru Alianța AUR, pe motivul unui semn electoral pretins a fi inexistent.


Aceste acțiuni sunt false și manipulate. PNL se teme de faptul că la următoarele alegeri va suferi un eșec major, deoarece românii s-au săturat de o clasă politică care i-a mințit și i-a supus unor abuzuri neîncetate.


Este inimaginabil cum democrația este pusă în pericol de astfel de manevre autoritare, care amintesc de metodele comuniste de preluare a puterii din perioada 1946-1948. Domnilor de la PNL, nu copiați procedurile comuniste! Ați avut politicieni de valoare care au murit în închisorile comuniste pentru libertate și democrație. Chiar așa ați ajuns?


Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) își reafirmă angajamentul ferm față de valorile democratice și își continuă lupta pentru un viitor mai bun în România, având suportul puternic al cetățenilor. Nu ne lăsăm intimidați sau opriți de tactici nedrepte și suntem gata să demonstrăm acest lucru în fiecare zi.


Senator Valentin Cioromelea – AUR Tulcea


Articolul Senator Valentin Cioromelea (AUR): PNL lansează un atac nedrept împotriva Alianței AUR! apare prima dată în Tulcea noastra.