Lansarea candidaților PSD pentru primăriile localităților din județul Tulcea

Lansarea candidaților PSD pentru primăriile localităților din județul Tulcea

Credit Photo: Tulcea Noastra

Lansarea candidaților PSD pentru primăriile localităților din județul Tulcea


 Astăzi a avut loc lansarea candidaților PSD Tulcea pentru funcțiile de primari de la nivelul localităților din județ, alături de Horia Teodorescu și Dragoș Simion, nominalizați recent drept candidații pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Tulcea, respectiv primar al municipiului Tulcea.


Am demonstrat de fiecare dată că suntem dedicați comunităților locale, transparenței și participării cetățenilor în procesul decizional, acestea fiind diferențele dintre PSD și celelalte partide.


În echipa PSD Tulcea ce vine astăzi în fața dumneavoastră, găsiți deopotrivă experiență și entuziasm. Astfel, având în vedere diversitatea și specificul comunităților noastre locale, am prezentat o echipă puternică, cu oameni pregătiți să ofere soluții concrete pentru nevoile fiecărei localități.


Alături de actuala echipă de primari, recunoscuți pentru rezultatele lor excepționale în plan local, se alătură o echipă de noi candidați pregătiți să continue tradiția de succes a social democraților, în administrarea comunităților locale.


Mult succes tuturor și bun venit noilor colegi în echipa faptelor!


Pentru mai multe detalii și pentru a cunoaște mai bine candidații PSD Tulcea, vă invităm să urmăriți înregistrarea evenimentul de astăzi, accesând link-ul următor: https://www.facebook.com/psdtulcea/videos/775932957506485


Comunicat de presă PSD Tulcea


Articolul Lansarea candidaților PSD pentru primăriile localităților din județul Tulcea apare prima dată în Tulcea noastra.