Poliţie politică la Primăria Tulcea! Vicele Simion hăituit de poliţia locală la ordinul „şefilor”

Poliţie politică la Primăria Tulcea! Vicele Simion hăituit de poliţia locală la ordinul „şefilor”

Credit Photo: Tulcea Noastra

Poliţie politică la Primăria Tulcea! Vicele Simion hăituit de poliţia locală la ordinul „şefilor”



  • pe modelul sovietic, cine nu e cu noi  e împotriva noastră!


În această după-amiază, doi poliţişti locali, în civil, într-o maşină civilă aparţinând Primăriei Tulcea, au descins la o proprietate din municipiu, aparţinând viceprimarului Dragoş Simion, într-o misiune de intimidare şi abuz.


Din filmările puse la dispoziţie reiese foarte clar faptul că poliţistul local, în civil, a coborât din maşina cu pricina şi a fotografiat proprietatea în speţă, din multiple unghiuri, vicele nefiind înştiinţat asupra efectuării vreunei verificări, fără a fi convocat la faţa locului sau la sediul unităţii de poliţie, conform legislaţiei.


Am fost contactaţi de către viceprimarul Simion, de la care am aflat că: „această acţiune a poliţiei locale este o dovadă clară de hărţuire şi intimidare, atât a mea cât şi a familiei mele, fiindu-mi încălcat dreptul la intimitate, prin acţiunile unor reprezentanţi ai unei instituţii publice, care îşi folosesc abuziv funcţiile că unealtă politică.


Acest imobil este nou, recepţionat, intabulat şi a făcut obiectul unui contract de vânzare – cumpărare, autentificat de un notar public, fiind achiziţionat prin credit bancar, motiv pentru care poliţia locală nu avea ce să caute acolo!

Am aflat cine a fost la locaţie, i-am contactat oficial, iar unul dintre cei doi poliţişti locali prezenţi mi-a comunicat că au fost trimişi de către persoana din primărie care coordonează poliţia locală, să îmi verifice locuinţa proprietate personală. Cu ce scop? Doar ei ştiu!” – a declarat viceprimarul Dragoş Simion.


Concurs de infracțiuni împotriva unui om care „deranjează”


Acest abuz grav al conducerii primăriei, care dispune şi girează astfel de acţiuni, nu este deloc întâmplător, vicele Simion fiind de mult timp în atenţia „iechipei câştigătoare” pentru că s-a opus constant derapajelor şi ilegalităţilor acestor personaje.


Ameninţare, hărţuire, intimidare, violarea vieţii private, pe toate acestea le regăsim în Codul Penal, motiv pentru care Dragoş Simion a depus deja o plângere penală către autorităţile competente.

Este inadmisibil ca un ales local, cu funcţie de viceprimar al unui municipiu reşedinţă de judeţ, să fie nevoit să se uite mereu peste umăr, din simplul motiv că unii vremelnici şi acoliţii lor fac ce vor cu instituţiile din subordine, că hăituiesc oameni nevinovaţi cu poliţia locală în rol de poliţie politică, generând o stare de teamă şi nesiguranţă atât pentru domnia să cat şi pentru întreaga familie.


Articolul Poliţie politică la Primăria Tulcea! Vicele Simion hăituit de poliţia locală la ordinul „şefilor” apare prima dată în Tulcea noastra.