5 semne care iti indica urgent un serviciu de mentenanta site

5 semne care iti indica urgent un serviciu de mentenanta site

Credit Photo: Perfect Pixel

Semnalele care iti indica urgent un serviciu de mentenanta site.


La fel cum o masina are nevoie de schimb de ulei, reglaje regulate si verificari de rutina, la fel si site-ul tau are nevoie de actualizari periodice, pentru a functiona fara probleme si eficient.


Neglijarea intretinerii site-ului web poate duce la o serie de probleme care pot avea un impact negativ asupra afacerii.


Cand stii ca ai nevoie urgent de un serviciu de mentenanta site?
  1. Observi ca traficul pe site a scazut
  2. Site-ul nu are un clasament bun SEO
  3. Timpul de incarcare este lent
  4. Gasesti linkuri nefunctionale/erori
  5. Continutul si designul este invechit
  6. Site-ul nu este sigur si protejat
Sunt peste 100 de milioane de instalari active, dar nu toti utilizatorii WordPress, fac ceea ce trebuie.


WordPress este grozav. Este versatil, flexibil, scalabil si personalizabil. Indiferent daca ai un blog, un site de prezentare, o afacere mare sau un magazin online, platforma WordPress poate fi modelata in functie de nevoile tale.


Cu toate acestea, la fel ca orice solutie tehnologica, un site WordPress are nevoie de mentenanta si intretinere regulata.


Nu poti pur si simplu sa construiesti un site web si sa uiti de el.


Daca ai un site WordPress, nu uita ca actualizarea regulata este esentiala. Orice tip de site trebuie sa fie in parametrii optimi de functionare, actualizat corespunzator si monitorizat in permanenta.


Si totusi, foarte multi nu reusesc sa observe semnalele care arata ca, site-ul lor are nevoie de o intretinere profesionala si mentenanta site WordPress.


Doar cu un serviciu de mentenanta site adecvat si intretinere regulata, scazi riscul unor probleme grave de securitate si de performanta.


Citeste tot articolul