Două oferte pentru Andrea Compagno! Când pleacă fotbalistul de la FCSB

Două oferte pentru Andrea Compagno! Când pleacă fotbalistul de la FCSB

Credit Photo: Stiri pe surse

Cotat la 2.3 milioane de euro de site-urile de specialitate, italianul a ajuns pe lista neagră a lui Gigi Becali și ar putea pleca în această fereastră de transferuri.
Două oferte pentru Andrea Compagno! Când pleacă fotbalistul de la FCSB

    • FCSB a primit două oferte pentru Andrea Compagno: 450.000 de euro din Turcia și 120.000 de euro din China 
Iamsport.ro scrie însă că joi ar urma să se concretizeze plecarea lui Andrea Compagno de la FCSB, care ar fi mai degrabă tentat de o escapadă în campionatul Chinei, decât să evolueze la turci.Înainte să ajungă la gruparea roș-albastră, Andrea Compagno a fost legitimat la FCU Craiova, după ce trupa din Bănie l-a adus pe vârful italian de la Tre Fiori în august 2018.La FCSB, atacantul a bifat 55 de apariții și a înscris 20 de goluri, în timp ce la FCU Craiova a jucat 61 de meciuri, a marcat de 26 de ori și a oferit cinci assist-uri.Catania U19, Due Torri, Pinerolo, Argentina, Borgosesia, Nuorese, Tre Fiori, FCU Craiova și FCSB sunt echipele la care a fost legitimat Compagno de-a lungul carierei sale.


Gigi Becali, gata să îi prelungească înțelegerea lui Andrea Compagno: „Ei vor să fie mai deștepți, să fiu eu mai fraier”„Pentru Compagno au dat chinezii 100.000. Noi avem ofertă din Turcia de 450.000. El vrea să plece în China. Bine, atunci. Am trimis contraofertă în China de 200.000. El zice: ‘Dacă e vorba așa, nu mai plec’. Ia nu mai pleca, mă. Adică ce au făcut ei? Are un impresar și le-a zis: ‘Trimiteți ofertă de 100.000 că o să accepte. Lasă că luăm noi salariul și Becali e prostul’.Bine, mă, atunci să vină la antrenamente de mâine și să nu mai plece. Nu îl dau cu 100.000, nu vreau. Ei zic că în vară termină contractul, dar ei nu știu un lucru. Eu, dacă vreau să-mi pun ambiția, pun al doilea contract și îl țin pe bară. Dacă tu chiar crezi că faci tu, pun al doilea contract și stai pe bară, în tribună, să vezi cum e.(n.r – Se mai pune problema să joace la FCSB?) Asta i-am zis lui MM. Îl am pe Compagno, jucătorul meu, căruia îi dau salariu, dar eu n-am atacant la echipă. De mâine la antrenamente și să îl vedem la joc! De ce să nu-l vedem? Nu e niciun conflict. Ei vor să fie mai deștepți, să fiu eu mai fraier. Eu nu vreau să fiu fraier. Le arăt că la mine, dacă fac lucrurile astea, nu e chiar cum s-au făcut socotelile.Impresarul i-a zis lui Vali Argăseală: ‘Dați-l liber. Ce să mai cheltuiți până în vară?’. Stai, mă, că nu e până în vară. Mai sunt încă trei ani”, a spus Gigi Becali, la Orange Sport.