(P) Află cum să alegi cadoul perfect pentru un iubitul/soțul tău de Valentine’s Day

(P) Află cum să alegi cadoul perfect pentru un iubitul/soțul tău de Valentine’s Day

Credit Photo: Stiri pe surse

Marile e-shop-uri cu parfumuri și alte produse de beauty au pregătit numeroase surprize pe care le poți oferi de ziua lui. Astfel de produse sunt de marcă și ar trebui să corespundă așteptărilor tale, ele fiind de calitate înaltă. 
Dacă nu ai nimic planificat de Valentine’s Day, niciun cadou și nicio altă surpriză, ai putea să stabilești o întâlnire romantică în doi sau să luați masa în familie dacă aveți și copii. Pentru mai multă distracție ai putea să decorezi casa, să creezi o atmosferă romantică și să pregătești o cină frumoasă la lumina lumânărilor. L-ai putea invita la restaurantul lui preferat de Valentine’s Day, însă trebuie să faci rezervare din timp pentru asta. Poți face surpriza și mai frumoasă dacă îi oferi în dar și un cadou gourmet pentru Ziua Îndrăgostiților, cum ar fi de exemplu: o șampanie, o cutie cu bomboane fine de ciocolată, alte deserturi grozave pentru a-i trezi o emoție gourmet fructată.Găsește cadoul ideal pentru a impresiona inima bărbatului dorit!

Dacă nu ai idei de cadouri pentru jumătatea ta, atunci îi poți oferi în dar un parfum bărbătesc de pe Notino.ro. Acesta este un produs original, de brand, care prin arome unice îi va oferi bărbatului drag o experiență romantică plină de emoții plăcute. Oricare ar fi stilul său, vei găsi în mediul online acel parfum de marcă care se va potrivi lui și care ar putea să-i placă.Valentine’s Day este ocazia ideală de a-ți exprima efecțiunea față de bărbatul din viața ta cu un cadou de beauty, plin de sens și memorabil. Un parfum unisex este un cadou clasic, iar dacă este din gama parfumurilor orientale vei reuși să-i faci o impresie și mai mare. Astfel de cadouri sunt opțiuni perfecte pentru această zi a iubirii și pentru un bărbat modern, caristmatic și elegant. Cele mai apreciate parfumuri pentru bărbați sunt acelea aromatice lemnoase, care au acorduri proaspete de chiparos și vetiver haitian. Astfel de compoziții sunt fermecătoare și uimesc plăcut de la prima pulverizare. Foarte seducătoare sunt și parfumurile care au compoziții fascinante de nucșoară, citrice, lavandă, măr, flori de portocal, cu accente intense de chihlimbar și lemn de santal. Parfumurile sunt cadouri speciale care dezvăluie personalitatea unui bărbat și îl pot face să se simtă bine de fiecare dată. Ele se pot comanda online și pot fi livrate rapid și gratis la destinatar. Alte cadouri perfecte pentru bărbați de Valentine’s Day sunt: 

    • Seturile cadou cu produse cosmetice cu dimensiuni reduse care pot fi luate în călătoriile de afaceri sau în vacanțe 

    • Un set cu produse pentru îngrijirea tenului care infuzează pielea cu ingrediente active naturale revoluționare, testate clinic  

    • Cadouri care includ produse cosmetice premium precum șampon revigorant, antiperspirant, cremă gel intensiv hidratantă, cremă de ochi împotriva ridurilor și punctelor negre 

    • Un produs ideal pentru colorarea mustăților, a părului și a bărbii, ce poate acoperi firele albe în doar 5 minute 

    • Un set cadou cu produse pentru îngrijirea perfectă a bărbii, ideal pentru călătorii.  De asemenea, alte cadouri speciale care îmbină funcționalitatea și stilul sunt accesoriile de modă. Poți alege de exemplu accesorii care îl ajută pe bărbat să obțină aspectul dorit cât mai repede. Pot fi și accesorii de modă sau cosmetice: articole de bărbierit, bijuterii (brățări, lanțuri metalice, șiruri de mărgele și împletituri), articole elegante din piele (pantofi, genți, curele), ceasuri, papioane, ochelari, etc. Toate acestea au clasă și capacitatea de a completa stilul personal al unui bărbat. Alegând un cadou de acest gen pentru Valentine’s Day, vei oferi bărbatului dorit o amintire de neuitat și o mărturie a dragostei voastre.