Misha Miller si Jean Gavril lanseaza un cover dupa piesa „Cerul”

Misha Miller si Jean Gavril lanseaza un cover dupa piesa „Cerul”

Credit Photo: Radio Delta

Misha Miller si Jean Gavril lanseaza o piesa noua, cover dupa una dintre cele mai iubite piese romanesti „Cerul” al trupei Proconsul.


Jean Gavril a declarat: „Simt ca Misha pur si simplu straluceste in aceasta piesa. Ea aduce sensibilitatea, iar contrastul dintre vocile noastre ofera greutate piesei. In varianta originala, Bodo a cantat-o incredibil, foarte puternic. Misha ofera o alta aura piesei. In continuare consider ca este greu sa te atingi de piese monumentale, dar amandoi am incercat sa transmitem forta, emotia, sensibilitatea… emotia pe care o avem atunci cand ascultam”.


Misha Miller a completat spunand: „Jean Gavril este un artist adevarat, care pune suflet in tot ceea ce face, iar interpretarea sa este dincolo de note, Jean nu doar canta, Jean exprima trairi, cu adevarat. Desi am avut amandoi foarte multe emotii, sper sa va surprindem intr-un mod placut si sa ne ridicam la asteptarile voastre! Imi doream de multa vreme sa cant , dar sincer, nu am indraznit… Este o piesa uriasa, plina de incarcatura emotionala. nu este doar un evergreen, izvoraste dintr-o emotie pura si este emotie pura.”


Melodia „Cerul” este prima lansata in campania aniversara Roton 3.0. Proiectul celebreaza implinirea a 30 de ani de activitate a celebrei case de discuri romaneasca Roton, perioada in care aceasta si-a consolidat pozitia de inovator si creator de talente, atat in piata autohtona, dar si la nivel international.


Misha Miller, pe numele real Mihaela Arsene, are o cariera in plina ascensiune, caci inca de la debut piesele ei au doborat topurile internationale. Toate piesele artistei au zeci de milioane de vizulizari iar fan base-ul artistei este in continua crestere.


Jean Florin Gavrila (Jean Gavril) este un cantaret si compozitor de muzica pop-rock si rock alternativ. Artistul si-a inceput cariera muzicala la casa de discuri Roton, cu piesa ”Nebun de legat”, lansata in 2014. De atunci, Jean a fost prezent pe scene importante din Romania, iar dintre acestea amintim: Electric Castle, Femei pe Matasari, Romanian Creative Week, Gala Forbes si Elle Style Awards.