44 de proiecte aprobate pentru Primăria Tulcea cu peste 91 milioane de euro de investit

44 de proiecte aprobate pentru Primăria Tulcea cu peste 91 milioane de euro de investit

Credit Photo: Radio Delta

Primăria Municipiului Tulcea a publicat o listă cu proiectele cu finanțare nerambursabilă aprobate la această dată, fiind vorba de 44 de proiecte ce cumulează o valoare totală de aproape 453,1 milioane de lei (453,084,269.94, inclusiv TVA), adică peste 91 de milioane de euro.


Lista cuprinde denumirea proiectelor data obținerii finanțării (prin PNRR, PNCCRS, PNI, POPAM), durata și statusul, fiind vorba de contracte semnate sau proiecte aprobate, fără contract de finanțare semnat.


Printre aceste proiecte se află și cele pentru care Primăria Tulcea a obținut finanțare nerambursabilă prin Programul Național de Consolidare a Clădirilor cu Risc Seismic Ridicat (PNCCRS) pentru reabilitarea a 10 blocuri din municipiu : B1 și D (de pe str. Unirii), A4, A5 și 5 (str, Babadag), M1 (str. Isaccei), bloc Belvedere (str. Frumoasă) și 1A, 1B și 1C (de pe str. Portului).


Ultimul proiect din această categorie pentru care antreprenorii au fost invitați să participe la licitație este “Reabilitare energetică bloc C, str. Babadag nr. 4, Asociația de proprietari nr. 6”.


Prim Tl blocuri cu consolidare in ian 24


În acest context,  edilul orașului, Ștefan ILIE le-a transmis tulcenilor interesați să afle detalii despre blocul în care locuiesc, că se pot trimite solicitări la adresa primar@primariatulcea.ro, iar răspunsul va veni în maximum 24 de ore.


(surse info, foto : fb primăriatulcea, primariatulcea.ro, fb stefan.ilie.tulcea)