Dragoș Simion: „Chiar ne credeți proști pe toți, domnule primar?”

Dragoș Simion: „Chiar ne credeți proști pe toți, domnule primar?”

Credit Photo: Tulcea Noastra

Dragoș Simion: „Chiar ne credeți proști pe toți, domnule primar?”



  • DEZINFORMARE și NEADEVĂR, chiar din partea Primarului Ștefan ILIE ! Meritați să știți ADEVĂRUL !)


Urmare a unui articol publicat de ziarul Delta, în care primarul aduce acuze unor consilieri locali aleși că nu îi susțin proiectele aberante și organigrama ”minunată” a Primăriei, mă simt nevoit să informez tulcenii despre ADEVĂRUL pe care trebuia să îl spună așa-zisul Primar… al… tuturor tulcenilor … care pozează în omul corect, imaculat și cu gândul…numai la cetățeni … ! Chiar ne credeți proști pe toți , domnule Primar ? Încă …


De ce nu spuneți tulcenilor cum ați ”gândit” în laboratoarele dvs. această ”organigramă” , cum ați creat posturi de DIRECTORI pe bandă rulantă ???

Angajații Primăriei întreabă mereu despre ce este vorba în celebra organigramă creată de dvs. …. se vede că ați fost ”TRANSPARENT” … la maxim !!!

Dar oamenilor le este FRICĂ să vorbească în Primărie … că este ”democrație” curată în această instituție! Dar vorbesc în afara Primăriei … adevărul se știe !

Din prezenta organigramă , observăm că Primăria s-a ”înnobilat” cu :

– doi Directori adjuncți la Direcția Economică ;

– un Director adjunct la Direcția Tehnică ;

– cu o DIRECȚIE ”ARHITECT ȘEF” și încă două servicii cu tot cu șefi … că deh… tulcenii așteaptă autorizații de ani și ani, dar creditorii … obțin autorizații INSTANT !

– și mulți alți șefuleți de servicii … după placul inimii … Mulțumim din inimă partidului !


Spuneți tulcenilor cum ați înființat servicii noi pe la Poliția Locală, fără să respectați prevederile legale care reglementează EXPRES organizarea Poliției Locale, încercând cu disperare să protejați ”Dispeceratul” … că doar este cea mai importantă … ”structură”… devenită așa …deodată !

Spuneți tulcenilor cum ați lăsat cei doi viceprimari fără atribuții prin Regulamentul de Organizare și Funcționare, concentrând toată puterea în mâinile dvs. și încercând să ne faceți pe toți … slugi… !

Bineînțeles, că Viceprimarul creditor… ”supus” va primi atribuții … că datoria … e datorie … iar cel care nu a ”percutat” la ”avertizările” făcute în biroul dvs. în decembrie 2021 … va fi izolat… așa cum ați procedat până acum, încercând cu disperare să scăpați de unul care … vă încurcă !

Toate acele discuții de pe poziție de forță, nu vor rămâne necunoscute tulcenilor ! Vă promit !


Ați încercat să băgați … pe gât, Consiliului Local, o organigramă a Primăriei, foarte ”bună” pentru dvs. și cei pe care doriți să îi așezați pe scăunele … că datoriile-s multe … că au fost multe afișe de lipit în 2020 ! De când vă permiteți dvs., domnule așa-zis Primar, să certați și să împuneți CONSILIERILOR LOCALI ALEȘI ce și cum să VOTEZE ???

Primarul propune, Consiliul Local DECIDE !!! Ce nu este clar aici ???


Se pare că nu cunoașteți ce înseamnă AUTORITATEA DELIBERATIVĂ și AUTORITATE EXECUTIVĂ !!! Nu mai vorbim că … un primar ” de profesie” cu … multe mandate la activ … ar fi trebuit să cunoască acel Cod Administrativ de care tot povestim noi … ceilalți ”necunoscători” și să nu facă atâtea bâlbe administrative !

Voi face o recapitulare a lor și le voi arăta PUNCTUAL tulcenilor , să vadă cum arată nepriceperea și neputința !

Oricum, ați făcut dovada că sunteți pe lângă lege, chiar când ați retras proiectul cu organigrama de pe ordinea de zi … că tot eu am spus că NU ESTE LEGAL, că nu are aviz de la Comisia Locală de Ordine Publică !


Dumneavoastră PUNEȚI ÎN APLICARE CE DECIDE CONSILIUL LOCAL ales de cetățeni ! PUNCT !!!

ACESTA ESTE ROLUL DUMNEAVOASTRĂ, CA AUTORITATE EXECUTIVĂ !

Încetați să ”jucați” prin DEZINFORMARE și MINCIUNI ! Tocmai ați apăsat ”butonul” care va arăta tulcenilor, TOT ADEVĂRUL … cel care se vede și cel care credeți … că nu se vede … !

Promit tulcenilor că vor ști ABSOLUT tot ce știu și eu ! Au dreptul să cunoască ADEVĂRUL despre ce se întâmplă în ORAȘUL LOR ! AJUNGE !


Faptul că încercați să dezbinați tulcenii prin minciună și manipulare ”ieftină” , spune totul și este mult prea mult pentru o comunitate atât de mică, dar nu atât de ușor de păcălit, așa cum credeți !

Tulcenii NU MAI TOLEREAZĂ asemenea comportament și NU vor mai repeta greșeala făcută !


Cu deosebit respect,

al vostru, Dragoș SIMION


Articolul Dragoș Simion: „Chiar ne credeți proști pe toți, domnule primar?” apare prima dată în Tulcea noastra.