Proiect educațional „Sărbători de iarnă” la Grădinița nr. 17

Proiect educațional „Sărbători de iarnă” la Grădinița nr. 17

Credit Photo: Tulcea Noastra

Proiect educațional „Sărbători de iarnă” la Grădinița nr. 17


În săptămâna 18-22.12.2023, la Grădinița cu program prelungit Nr. 17 Tulcea s-a desfășurat prima ediție a proiectului educațional „Sărbători de iarnă”.

Proiectul a avut ca obiectiv și repunerea „în drepturi” a uneia dintre cele mai frumoase și mai fascinante sărbători creștine, Crăciunul, cu toate implicațiile lui: bucuria sărbătorii, împărtășirea acesteia cu toți cei din jurul nostru, coparticiparea în egală măsură a copiilor și a părinților la activitățile pe care le vizează.

Prin varietatea activităților propuse și realizate ne-am dorit să promovăm tradiția, dar și imaginația, creativitatea, spiritul de întrajutorare, precum și mândria de a fi modelatorul unor lucruri minunate, realizate cu mâinile și cu sufletul.

Cu dorința de a ține aprinsă flacăra tradiției lăsate nouă moștenire, preșcolarii grădiniței noastre au interpretat colinde sub îndrumarea atentă a doamnelor educatoare. Părinții s-au alăturat magiei colindelor și au cântat cu drag alături de copii și pentru copii.

Proiectul a avut un succes extraordinar, o trăire minunată, a reușit să trezească emoție în sufletele tuturor participanților, să creeze o relație activă, de implicare și de o parte și de cealaltă.”-director prof. Cernencu Marcela


Articolul Proiect educațional „Sărbători de iarnă” la Grădinița nr. 17 apare prima dată în Tulcea noastra.