S-a scumpit din nou apa potabilă! Felicitări și … la mai mare!

S-a scumpit din nou apa potabilă! Felicitări și … la mai mare!

Credit Photo: Tulcea Noastra

S-a scumpit din nou apa potabilă! Felicitări și … la mai mare!


Cu toate că în campania electorală din vara anului 2020, actualul primar, Ştefan Ilie, se jura şi promitea că nu va creşte preţurile nici măcar cu un ban, la nimic, că fosta administratie e incompetentă şi nu îşi face treaba, iată că… preţul la apă creşte în municipiul Tulcea pentru a doua oară în mandatul primarului venetic!


La preluarea mandatului, un metru cub de apă costa 4,89 lei, iar canalizarea 3,10 lei.

În data de 1 august 2022, preţurile au crescut prima dată, un metru cub de apă ajungând la 5,68 lei, iar la canalizare … 4,16 lei.


De la 1 ianuarie 2024, tulceni vor plăti mai mult la serviciile de apă şi canal, un metru cub de apă ajungând la 6,79 lei, iar un metru cub de apă canalizată urca la 4,95 lei.

Concluzionând, cu un calcul matematic simplu, de la venirea lui Ilie la primărie şi până azi, un metru cub de apă s-a scumpit cu aproape 2 lei, iar canalizarea cu 1,85 lei.


Pe lângă preţul mare la apă, tulcenii mai au parte la acest început de an şi de alte creşteri, care le va afecta serios bugetul, dar despre acestea vom reveni în materialele noastre următoare.

Până atunci, consumaţi apă cât mai multă, să sporim împreună bugetul Aquaserv-ului, că s-a îngrijit primarul să o şi sfinţească…



Sfatul meu pentru tulceni pentru 2024 este să muncească mai mult, pentru că:



  • prețurile cresc la nivel de municipiu, prin grija primarului venit din Luncavița, care inventează noi biruri și aruncă cu banii în firme și prietenii de partid, pentru imaginea proprie pe care și-o vrea spălată și primenită, chiar dacă realitate îl contrazice…

  • reparațiile la mașini se înmulțesc… pentru că străzile sunt un real pericol pentru siguranța circulației și a șoferilor, iar Tulcea arată ca după bombardament, cu lucrări abandonate de ani sau luni de zile. Probabil că primarul și „iechipa” așteaptă campania electorală, ca să se pună haotic pe treabă, să asfalteze tot ce se poate, poate-poate i-o mai prosti o dată pe tulceni și va mai obține un nou mandat…

  • tulcenii devin din ce în ce mai nepăsători în ceea ce privește municipiul Tulcea, un oraș care odată a fost frumos…


Articolul S-a scumpit din nou apa potabilă! Felicitări și … la mai mare! apare prima dată în Tulcea noastra.