Trei accidente cu victime la Ciucurova, Garvăn și Greci

Trei accidente cu victime la Ciucurova, Garvăn și Greci

Credit Photo: Tulcea Noastra

Trei accidente cu victime la Ciucurova, Garvăn și Greci


Eveniment rutier la Ciucurova


La data de 2 ianuarie 2024, în jurul orei 13:30 polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați cu privire la faptul că, între localitățile Ciucurova și Atmagea s-a produs un accident rutier.


Din primele verificări efectuate de către polițiști, s-a stabilit faptul că, o femeie în vârstă de 20 de ani, ar fi condus un autoturism pe DN22D, iar datorită neadaptării vitezei la condițiile meteo, într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul autoturismului părăsind partea carosabilă. În urma impactului, a rezultat rănirea conducătoarei auto, aceasta fiind transportată la Spitalul Județean Tulcea.


În cauză polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, efectuându-se cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor cauzelor și circumstanțelor producerii accidentului.


Accident rutier în localitatea Garvăn


La data de 2 ianuarie 2024, în jurul orei 17:28, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați cu privire la faptul că, pe raza localității Garvăn a avut loc un eveniment rutier.


În urma verificărilor efectuate de către polițiștii ajunși la fața locului, a reieșit faptul că, un bărbat de 48 de ani, ar fi condus un vehicul cu tractiune animală încărcat cu lemne, pe strada Viilor , a pierdut controlul vehiculului, s-a răsturnat , iar lemnele au căzut peste acesta . În urma testării cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,75 mg/ L alcool pur în aerul expirat. În urma producerii evenimentului rutier a rezultat rănirea bărbatului care a fost transportat la Spitalul Măcin, ulterior fiind redirecționat către Spitalul Judeten Tulcea.


În cauza s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.


Accident rutier în localitatea Greci


La data de 3 ianuarie 2024, în jurul orei 09:30 , polițiștii din cadrul Poliției Orașului Măcin au fost fost sesizați cu privire la faptul că, pe DC51D a avut loc un eveniment rutier.


În urma verificărilor efectuate de către polițiștii ajunși la fața locului a reieșit faptul că, un bărbat de 63 de ani, ar fi condus un autoturism, iar în zona localități Greci, pe fondul unor preocupări de natură a-i distrage atenția, a pierdut controlul autoturismului și a părăsit parea carosabilă.


În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea pasagerului care a fost transportat la Spitalul Orășenesc Măcin. În cauza s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.


Informare IPJ Tulcea


Articolul Trei accidente cu victime la Ciucurova, Garvăn și Greci apare prima dată în Tulcea noastra.