Accident cu patru victime la ieşirea din Agighiol, spre Tulcea

Accident cu patru victime la ieşirea din Agighiol, spre Tulcea

Credit Photo: Tulcea Noastra

Accident cu patru victime la ieşirea din Agighiol, spre Tulcea


Azi în jurul orei 12.00, la ieşirea din Agighiol către Tulcea a avut loc un accident rutier în urma căruia au rezultat patru victime.

Conform participanţilor la trafic se pare că cel aflat la volan nu ar fi adaptat viteza la condiţiile de carosabil umed, a intrat în derapaj şi s-ar fi răsturnat.

Trei echipaje de ambulanţă, o maşină de descarcerare a iSU şi echipaje de poliţie rutieră sunt acum la faţa locului. Din primele date de la fața locului, niciunul dintre cei patru nu  a suferit răni majore.

Vom reveni cu amănunte la finalizarea cercetărilor de la faţa locului.



Știre în curs de updatare.


UPDATE – ora 12.35 – ISU Tulcea


Detașamentului Tulcea au intervenit cu două autospeciale, una de descarcerare și una de stingere, la un accident rutier produs pe DJ 222C în apropiere de localitatea Agighiol. Ajunși la locul evenimentului, salvatorii au găsit un autoturism răsturnat în interior fiind un bărbat încarcerat, iar alte trei victime, o femeie și doi minori în afara autoturismului. Pompierii au procedat la extragerea persoanei încarcerate pe care au predat-o echipajului medical specializat al SAJ Tulcea. Toate victimele au fost transportate pentru investigații și îngrijiri medicale la o unitate spitalicească.


Foto: Anca Botezatu


Articolul Accident cu patru victime la ieşirea din Agighiol, spre Tulcea apare prima dată în Tulcea noastra.