Jandarmii tulceni au dus daruri și speranță acolo unde Moș Crăciun nu poate ajunge

Jandarmii tulceni au dus daruri și speranță acolo unde Moș Crăciun nu poate ajunge

Credit Photo: Radio Delta

 


Crăciunul este sărbătoarea sfântă a generozității, de aceea jandarmii tulceni au dorit să ofere speranță și bucurie unor familii la care Moș Crăciun nu poate ajunge, după cum a transmis IJJ Tulcea.


Prin donațiile colegilor, am putut să dăruim haine, încălțăminte, jucării, rechizite, alimente de bază și dulciuri, iar bucuria copiilor şi a celor care ne-au primit azi în casele lor a reprezentat pentru noi cea mai mare răsplată.


IJJ Tl daruri de Craciun la fam nevoiase dec 23 2


Am cunoscut familii cu 6, chiar și cu 9 copii minunați, care ne-au bucurat cu chipurile lor blânde și senine, dar care ne-au atins și sufletele cu poveștile lor de viață triste.


IJJ Tl daruri de Craciun la fam nevoiase dec 23 3


Am ascultat poveștile a peste 20 de copii, care fie și-au pierdut tatăl, iar mama a rămas singurul sprijin, fie au fost părăsiți de mamă și sunt crescuți doar de tată pe care-l văd ca pe un erou, fie sunt pe un drum al vietii lor plin de obstacole.


IJJ Tl daruri de Craciun la fam nevoiase dec 23 4


Poveștile lor s-au transformat în lecții pentru noi pentru că am înțeles că viața e un drum ce merită parcurs indiferent de cât de rele sunt condițiile!


Prin solidaritate, putem aduce zâmbete!


Sărbători binecuvântate tuturor!,


scrie în buletin de presă emis de Jandarmeria Tulcea, în care se aduc mulțumiri preotului Avram Tudor din cadrul Parohiei Lăstuni, care a ajutat la identificarea familiilor greu încercate, vizitate de jandarmii tulceni.


( sursă info și foto : buletin de presă IJJ Tulcea)