Peste 1,6 milioane de euro pentru Școala Gimnazială „Constantin Găvenea” Tulcea

Peste 1,6 milioane de euro pentru Școala Gimnazială „Constantin Găvenea” Tulcea

Credit Photo: Radio Delta

În cadrul apelului de proiecte ,,Construirea și dezvoltarea unei rețele-pilot de școli verzi”, proiectul privind reabilitarea și modernizarea Școlii Gimnaziale „Constantin Găvenea” din municipiu, depus de Primăria Municipiului Tulcea, a fost declarat ADMIS, un cadou de Crăciun binevenit pentru elevi, părinți și profesori, potrivit celor publicate de edilul orașului, Ștefan Ilie.


Este vorba de fosta Școală 8 de pe str. 1848, unitatea școlară obținând peste 1 600 000 de euro în cadrul apelului PNRR/ 2023/ C15/ MEDIU.


Lista cu rezultatele etapei de evaluare a eligibilității proiectelor depuse în cadrul apelului „Construirea și dezvoltarea unei rețele-pilot de școli verzi” a fost publicată de Ministerul Educației, alocarea totală fiind de peste 225 de milioane de euro pentru „infrastructură școlară la standarde europene și globale de dezvoltare sustenabilă”.


Min Ed bani prin PNRR pt scoli verzi 20 dec 23


În plus, primarul municipiului Tulcea a anunțat și obținerea de fonduri pentru consolidarea și reabilitarea energetică a altor trei blocuri din oraș : B1 de pe Unirii, A5, nr.3 și 5, nr.11, de pe Babadag, cu mențiunea că vor urma și altele.


(surse info, foto : fb stefan.ilie.tulcea, fb edu.ro)