Accident rutier cu 3 victime, produs ieri seară lângă Cataloi

Accident rutier cu 3 victime, produs ieri seară lângă Cataloi

Credit Photo: Radio Delta

 


Ca urmare a unui accident rutier produs ieri seară în apropiere de intersecția DN22 cu DN 22A, lângă localitatea Cataloi, trei bărbați au fost transportați la o unitate spitalicească pentru îngrijiri și tratament de specialitate, potrivit informațiilor transmise de Daniel Năstase, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” Tulcea.


Pompierii tulceni au fost anunțați în legătură cu acest accident ieri seară, în jurul orei 20:30, prin apel la numărul unic de urgență 112, cu mențiunea că toate cele 3 victime implicate erau încarcerate, dar la fața locului aceștia au constatat că două dintre victime s-au autoevacuat, fiind preluate de un echipaj medical SAJ, sosit la fața locului.


ISU Tl accident 3 victime intr o masina dec 23


Pentru această intervenție au fost dislocate două echipaje de salvatori din cadrul Detașamentului de Pompieri Tulcea (șapte subofițeri) cu o autospecială de descarcerare și o autospecială de stingere.


Pompierii tulceni au extras victima încarcerată pe bancheta din spate a autoturismului în timp operativ și au predat-o echipei medicale a Serviciului Județean de Ambulanță Tulcea pentru acordarea primului ajutor.


Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Tulcea, șoferul mașinii este un tânăr în vârstă de 19 ani, care, în apropierea intersecției cu localitatea Cataloi, a pierdut controlul asupra autoturismului, părăsind carosabilul și a lovit scheletul metalic al unui indicator de orientare.


În urma accidentului autoturismul a fost avariat în proporție de 90%.


Conducătorul auto deține permis de conducere valabil, corespunzător categoriei şi a fost testat alcoolscop, rezultatul fiind negativ.


A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „Vătămare corporală din culpă” din Codul Penal.


În urma verificărilor efectuate la Spitalul Județean Tulcea asupra leziunilor suferite de către conducătorul auto, acesta a fost transportat la Spitalul Județean Constanța.


(surse info, foto : buletin informativ ISU Tulcea, buletin de presă IPJ Tulcea)