Evenimente umanitare găzduite de Târgul de Crăciun din municipiu

Evenimente umanitare găzduite de Târgul de Crăciun din municipiu

Credit Photo: Radio Delta

 


Voluntarii „O facem Tulcea” și elevi de la Liceul de Arte „George Georgescu” sunt prezenți, în această perioadă, în Piața Civică, pentru a aduce spiritul Crǎciunului și la copiii din medii defavorizate sau care au pur și simplu nevoie de ajutor.


 


În acest sens, în urmă cu aproape 2 săptămâni, voluntarii „O facem Tulcea” au deschis primul Pick-up Point în Piața Civică, mai exact un igloo în care aceștia așteaptă donațiile noastre în intervalul orar 16.00 – 20.00 și ieri au anunțat că s-au adunat primele 70 de cadouri pregătite din donațiile colectate astfel.


O Facem Tl 4 picck up point centru dec 23


Echipa #OFacem4 este pregătită să ajungă la cât mai mulți beneficiari,

scrie pe pagina oficială a organizaţiei caritabile „O facem Tulcea”, care a anunțat că în continuare se poate dona la centrele de colectare.


O Facem Tl 4 donatii dec 23


Informația a fost transmisă și de Primăria Municipiului Tulcea, care sprijină această inițiativă.


În plus, lângă bradul de la Târgul de Crăciun, tinerii de la Liceul de Arte „George Georgescu” au amenajat o „căsuță cu fapte bune” de unde se pot achiziționa mici lucrări de artă, felicitări pictate și decorațiuni, realizate de tinerii artiști, în schimbul unei donații.


Primaria Tl elevi Lic Arte donatii pentru Maria dec 23 2


Sumele colectate vor fi donate în scop umanitar, mai exact, vor fi folosite pentru a ajuta un copil care are nevoie de sprijin.


Primaria Tl elevi Lic Arte donatii pentru Maria dec 23


(surse info, foto : fb O facem Tulcea, fb primariatulcea)