„Școala altfel” înainte de Crăciun, la ISU Tulcea : distracție, informație și colinde

„Școala altfel” înainte de Crăciun, la ISU Tulcea : distracție, informație și colinde

Credit Photo: Radio Delta

Peste 250 de elevi de la școlile și grădinițele din județul Tulcea și municipiu au fost în vizită la sediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” Tulcea, în aceste zile premergătoare sărbătorii de Crăciun.


În cadrul progamului „Școala altfel”, pompierii tulceni au fost gazde primitoare pentru grupurile de elevi care au putut astfel să afle din tainele meseriei de salvator, potrivit celor publicate pe pagina oficială isudeltatulcea :


ISU Tl Sc Altfel dec 23


Cel mai important a fost să se distreze, iar prin distracție să învețe. Și s-au distrat, dar au și învățat.

Au învățat cum să reacționeze când tigaia de pe aragaz ia foc, cum să se evacueze în siguranță dintr-o încăpere inundată cu fum, cum să nu treacă nepăsători pe lângă o persoană căzută pe jos și ce trebuie să facă dacă sunt martorii unui accident rutier, ce informații trebuie să ofere operatorului 112 și cum pot ajuta o persoană în nevoie.


ISU Tl Sc Altfel dec 23 2


În ceea ce privește distracția, aceasta a constat în multe activități practice pe platoul unității și nu au lipsit nici selfie-urile în costum de pompier.


ISU Tl colindatori dec 23


În plus, specific perioadei sărbătorilor de iarnă, au venit în vizită și colindători care au creat adevărate momente de magie.


ISU Tl colindatori dec 23 2


(sursă info și foto : fb isudeltatulcea)