Final de an plin de rezultate marcante la Nippon Budo Sport Tulcea

Final de an plin de rezultate marcante la Nippon Budo Sport Tulcea

Credit Photo: Tulcea Noastra

Final de an plin de rezultate marcante la Nippon Budo Sport Tulcea


Sâmbătă 17.12.2023 în sala de sport a Liceului Henri Coandă s-a desfăşurat ediţia a IX -a a concursului Cupa Moș Crăciun organizat de Nippon Budo Sport în parteneriat cu Palatul Copiilor Tulcea şi Liceul Tehnologic Henri Coandă Tulcea. La eveniment au participat 120 sportivi din Republica Moldova, Brăila, Galaţi, Măcin, Isaccea, Sulina şi Tulcea şi a fost ultimul concurs a clubului din anul 2023. Cu ocazia aceasta, Nippon Budo Sport şi Palatul Copiilor Tulcea şi-a premiat cei mai buni sportivi din anul 2023 în funcţie de rezultate. Moş Crăciun nu s-a lăsat aşteptat şi a fost prezent la cupa organizată în cinstea lui, iar duminică 17.12.2023 a venit cu cadouri la sportivii de la Nippon Budo Sport şi Palatul Copiilor Tulcea.

Menţionăm că sportivii tulceni au participat în anul 2023 la 20 de competiţii naţionale, internaţionale şi mondiale după cum urmează:

Un campionat mondial;

O cupă mondială;

Două campionate europene, din care unul şcolar.

Un campionat naţionale

Patru cupe internaţionale.

Patru concursuri au fost organizate de clubul nostru.


NIPPON BUDO SPORT – categoria OPEN


1. Loc 1, Uncu Vlad Constantin – Cele mai bune rezultate 2023 , titlul de Vicecampion Mondial de tineret la Campionatul Mondial din Olanda şi titlu de Campion European la tineret în Armenia.

2. Loc 2, Pănuţă Albert – Cele mai bune rezultate 2023, titlu de Campion Mondial 14 – 15 ani băieţi la Cupa Mondială din Ungaria şi titlu de Campion European la juniori 14 – 15 ani în Armenia.

3. Loc 3, Gheorghiţă Irina – Cele mai bune rezultate 2023, titlu de Campioană Mondială 14 – 15 ani fete la Cupa Mondială de Ungaria şi Loc 6 la Campionatul Mondial la concursul de kata în Olanda.

4. Loc 4, Artimov Răzvan – Cele mai bune rezultate 2023, titlu de ViceCampion Mondial 14 – 15 ani băieţi la Cupa Mondială din Ungaria şi titlu de Campion European Şcolar la 15 – 16 ani în Serbia.

5. Loc 5, Covrig Delia Andreea – Cel mai bun rezultat 2023, titlu de Campioană European Şcolar la kumite 13 – 14 ani în Serbia.

6. Loc 6, Ungureanu Codrin Ştefan – Cel mai bun rezultat 2023, titlu de Vicecampion European Şcolar la kumite 13 – 14 ani în Serbia.

7. ” Cel mai bun spirit de luptător 2023″ Viorica Theodor ;

8. „Cel mai bun sportiv din Măcin în 2023 ” Oglan Andrei Marian;


NIPPON BUDO SPORT – categoria sub 12 ani


Loc 1, Safca Alesia Riana ;

Loc 2, Tranulea George;

Loc 3, Saragea Ingrid Andreea;

Loc 4, Saragea Kira Gabriela;

Loc 5, Dumitriu Ema;

Loc 6, Belibrov Cezar;

Loc 7, Enciu Maria;

Loc 8, Chelmuș Sofia;

Loc 9, Mitu Rareş;

Loc 10, Huțanu Valentin;

Loc 10, Bumbăcel Mihnea;


PALATUL COPIILOR TULCEA


Loc 1, Balcă Ionela;

Loc 2, Strâmbeanu Luca;

Loc 3, Strâmbeanu Ştefan;

Loc 4, Balcă Gabriel;

Loc 5, Bălan Alexandru;


„Felicităm toţi sportivii membrii a clubului Nippon Budo Sport Tulcea şi a cercului de karate şi autoapărare din cadrul Palatului Copiilor Tulcea pentru tot parcursul din anul 2023, mulţumim tuturor celor implicaţi ca să ne desfăşurăm antrenamentele , activităţile, şi evenimentele în bune condiţii, sponsori, parteneri, parteneri media, prieteni şi nu în ultimul rând dar cei mai importanţi părinţii!!

Mă înclin cu respect şi consideraţie în faţa tuturor şi vă doresc un Sărbători fericite şi un An 2024 cu multă sănătate şi plin de realizări!!

Osu!!” – sensei Nicolaie Pănuță


Comunicat Nippon Budo Tulcea


Articolul Final de an plin de rezultate marcante la Nippon Budo Sport Tulcea apare prima dată în Tulcea noastra.