Experiența cazinourilor de lux

Experiența cazinourilor de lux

Credit Photo: Tulcea Noastra

Experiența cazinourilor de lux


Ce înseamnă un cazinou de lux, probabil că te întrebi, acum când vezi subiectul acestui material. Răspunsul stă chiar în întrebare, dacă este să căutam o variantă cât mai simplă de răspuns, iar aici amintim despre faptul că în mod normal un cazino este tradițional, nu are nimic spectaculos în afara unor jocuri de noroc dintre care să poți alege. Încă de la intrare vei fi întâmpinat cu o primire bună, desigur, dar în interior s-ar putea să nu găsești ceva mai mult decât câteva jocuri de păcănele și o masă de joc pentru cărți sau competițiile cu zaruri.


În ceea ce privește cazinourile de lux diferențele încep cu locația, care trebuia să fie una premium, astfel că aici discutăm despre amplasări în cele mai importante capitale ale lumii, despre zone premium, dar și despre o populație care poate susține un astfel de resort. Pentru că până la urmă discutăm despre adevărată complexe financiare, deschise mai ales în cadrul unor hoteluri,astfel că se pot bifa facilități precum acces la cazare, restaurant sau zone de spa. În ultimii ani, însă, se pare că aceste preferințe premium s-au mutat și în online, pentru că de când activitățile de gambling se pot face și virtual, și aici s-au deschis câteva oportunități de a fi client VIP, iar foarte multe cazinouri se întrec în oferte care să însemne ceva diferit și premium (Mr Bit Casino este o varianta). Dar mai bine hai să povestim mai jos.


Servicii exclusive și facilități pentru jucătorii de top


Printre cele mai cool activități pe care le poți experimenta în cadrul unui city-break se numără și vizita la un cazino – sunt considerate unele dintre cel mai de elită acțiuni întreprinse de tinerii care fac o ieșire într-un oraș diferit de cel de reședință. Iar lucrurile pot fi și mai interesante, dacă vizita este una cu stil, mai exact dacă optezi pentru serviciul de care se pot bucura jucătorii de top, cât să nu mai fie vorba despre compromisuri – practic să optezi pentru VIP. Printre facilitățile de care te poți bucura:



  • transport inclus de la aeroport și până la cazare, dar și alte transferuri gratuite la cerere

  • deplasarea se face cu o limuzină de lux

  • cazarea se face în hotelul unde este și cazinoul și se optează pentru un apartament generos cu servicii extra incluse

  • de cele mai multe ori se cere și se impune intimitate, acest lucru fiind respectat de întreg personalul care răspunde de tine

  • poți avea un asistent personal sau un manager de cont desemnat, care să fie permanent la dispoziție și să răspundă întrebărilor sau să te ajute cu orice solicitări ai avea

  • transparență în comunicare, totul la un nivel profesional

  • competiții cât mai restrânse, poate chiar unde participă doar cei agreați de acesta

  • posibilitatea de organizare a unor petreceri sau reuniuni în cadrul cazinoului

  • experiențe personalizate conform cererii anterior exprimate

  • mesele exclusive și serviciile personale de concierge, întocmai instrucțiunilor transmise anterior

  • bilete la concerte sau orice activități sunt programate în cadrul locației

  • servicii de plată mai rapide și timp de așteptare redus la orice pentru că nu se sta la coada niciodat


Stil de viață și preferințe ale clienților VIP


Și totuși, cine sunt acești clienți VIP? Probabil că ți-ai dat seama până acum că aceștia nu sunt chiar jucătorii obișnuiți, în primul rând pentru că aceștia dispun nu doar de mai mult timp pe care să-l investească, cât mai ales de foarte mulți bani pe care îi pun la dispoziția cazinourilor, de la care au pretenții la fel de mari. Vorbim aici despre celebrități, oameni de afaceri din topul Forbes, actori, fotbaliști, cântăreți, în principiu personaje celebre, din cea mai înaltă pătură a societății și care sunt cât se poate și de pretențioase.


Ce este important de reținut este faptul că VIP-urile cazinoului nu doar cheltuiesc, ci generează, la rândul lor, profituri masive pentru cazinouri, motiv pentru care acestea din urmă le recunosc valoarea și fac tot ce pot pentru a-i menține satisfăcuți, bifând tot ce enumerăm mai sus și poate chiar mai mult. De reținut că serviciile VIP se pot extinde și la versiunile online, astfel că și platformele facilitează crearea de profiluri de VIP, care la rândul lor utilizatorii se bucură de servicii suplimentare.


Concluzie


Ce mai merită menționat din această industrie este faptul că din experiență cazinourilor de lux face parte și posibilitatea de a lua parte la turnee și evenimente speciale pentru high rollers. Vorbim aici despre exclusivități la care iau parte doar cei înrolați în astfel de programe, cât pentru a motiva altfel să iei parte la înscrierea într-un astfel de program, care este oricum dar nu ieftin. Competițiile astea exclusiviste se desfășoară mai ales în online.


Dincolo de toată această nebunie contează că jocurile de noroc sunt cât se poate de la îndeamnă, pentru oricine și de oriunde, cât ar fi păcat să nu le încerci măcar o dată, indiferent că ești VIP sau nu. Nu te priva de această bucurie, dacă ai timp, pentru că s-ar putea să fii surprins de o opțiunea interactivă de petrecere a timpului liber, cât să știi ce vrei să și revii. Ai încredere în instinctele tale, învață din pierderi și nu uita că pariurile chiar țin de noroc, iar jocurile sunt doar atât – o joacă și nimic mai mult!


 


 


 


 


 


Articolul Experiența cazinourilor de lux apare prima dată în Tulcea noastra.