VIDEO – Depăşire criminală. La un pas de moarte din cauza unui inconştient!

VIDEO – Depăşire criminală. La un pas de moarte din cauza unui inconştient!

Credit Photo: Tulcea Noastra

VIDEO – Depăşire criminală. La un pas de moarte din cauza unui inconştient!


Pur şi simplu au avut zile! Coşmarul prin care au trecut ieri dimineaţă doi tulceni este unul greu de imaginat. Cei doi, soţ şi soţie, se deplasau către casă în jurul orei 7.20, când, la un moment dat, şi-au văzut moartea cu ochii.


Un inconştient, şofer de dubă, nu s-a asigurat şi a depăşit un TIR, fiind la un pas de a produce un accident cumplit. Femeia aflată la volan a dat dovadă de o stăpânire ieşită din comun, a tras dreapta de volan şi a ieşit în câmp, trecând la distanţă foarte mică de un copac. Cu toate că aveau doar 65 km/h, carosabilul, apoi vegetaţia umedă, au pus destule dificultăţi în frânare, dar până la urmă totul s-a încheiat cu bine, doar cu o spaimă cumplită, chiar dacă femeia are permis de conducere doar de o lună și jumătate. Practic, cei doi soţi şi-au văzut moartea cu ochii din cauza unui şofer inconştient.


Poliţiştii de la Serviciul Rutier fac de ieri cercetări şi este doar o chestie de timp până când şoferul dubei va fi prins şi cercetat pentru gestul său dement.

Postarea a ajuns pe social media şi a adunat mii de comentarii care condamnă gestul criminal al celui care putea curma două vieţi nevinovate.


Nota redacției: Data și ora de pe camera auto care a filmat evenimentul nu au fost setate și nu reprezintă timpul real al înregistrării.



Articolul VIDEO – Depăşire criminală. La un pas de moarte din cauza unui inconştient! apare prima dată în Tulcea noastra.