10 motive pentru a alege un site WordPress

10 motive pentru a alege un site WordPress

Credit Photo: Perfect Pixel

Intrebarile cele mai frecvente privind crearea unui site – De ce ar trebui sa aleg un site WordPress? Nu este site-ul meu suficient de bun? De ce ar trebui sa trec de la o alta platforma, la WordPress?


Daca iti pui aceste intrebari, te afli in locul potrivit pentru a afla raspunsurile.


In prezent, WordPress este considerat la scara larga, ca fiind unul dintre cele mai bune sisteme de gestionare a continutului (CMS). Din totalul site-urilor web existente pe Internet, WordPress administreaza aproximativ 43,00% din acestea. Prin utilizarea si cererea tot mai mare, prin aportul utilizatorilor dar si al dezvoltatorilor, s-au creat mii de instrumente si plugin-uri care au dus la imbunatatiri constante asupra acestui sistem. Mai mult decat atat, WordPress se bucura in intreaga lume de o comunitate fabuloasa si activa ceea ce inseamna, ca poti gasi cu usurinta o multime de indrumari, sfaturi si resurse, atunci cand ai nevoie de asistenta pentru un site wordpress.


Un site WordPress ofera capacitati vaste de personalizare, oferind utilizatorilor un control foarte mare in ceea ce priveste designul si functionalitatile. Daca iti doresti un site web personalizat cu funcționalitati unice, WordPress ar putea fi cea mai buna solutie.


Iti prezentam 10 beneficii pe care le ai cu un site WordPress


Comunitate uriasa de utilizatori si dezvoltatori


WordPress nu ar fi fost platforma pe care o cunoastem astazi fara comunitatea sa masiva, uimitoare si prietenoasa. Acestia provin din intreaga lume si lucreaza impreuna pentru a se asigura ca WordPress functioneaza perfect. Faptul ca exista o comunitate atat de mare inseamna, de asemenea, ca exista o multime de informatii disponibile. Totul este gratuit și accesibil daca ai vreodata o intrebare despre orice aspect al utilizarii platformei.


Usor de folosit


WordPress este destul de usor de utilizat chiar si de catre incepatori fara prea multe cunostinte tehnice. Daca te gandesti sa iti gestionezi singur site-ul, wordpress dispune de metode excelente de gestionare a continutului. Inceput ca o platforma de blog are un sistem foarte eficient si bine organizat in ceea ce priveste continutul.


Citeste toata stirea