Drumurile din județul Tulcea rămân închise până la noi ordine

Drumurile din județul Tulcea rămân închise până la noi ordine

Credit Photo: Tulcea Noastra

Drumurile din județul Tulcea rămân închise până la noi ordine


„Pentru evitarea unor noi situații de urgență, hotărârile nr. 21 și 22 din 26.11.2023 a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență prin care a fost luată decizia de a se închide circulația publică pe toate drumurile naționale județene din județul Tulcea rămân închise până când utilajele de deszăpezire care intervin vor reuși să le deblocheze. ” – transmite ISU Tulcea.


La această oră filtrele poliţiei rutiere nu lasă pe nimeni să părăsească oraşul sau localităţile de pe traseele drumurilor naţionale. Cu toate acestea , mai sunt conducători auto care se încumetă să plece pe propria răspundere, dar rămân blocați in zonele unde acţionează utilajele de la drumuri pentru spargerea dopurilor sau deszăpezirea benzilor de rulare.


La ora 13.00 cei din Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă se vor întâlni din nou pentru evaluarea situaţiei din teren şi în funcţie de dinamica evenimentelor, se va decide asupra măsuri de menţinere sau nu a interdicţiei de circulaţie pe tot judeţul sau doar pe anumite sectoare.


Articolul Drumurile din județul Tulcea rămân închise până la noi ordine apare prima dată în Tulcea noastra.