Record de infracțiuni în cazul unui accident rutier produs ieri în județ

Record de infracțiuni în cazul unui accident rutier produs ieri în județ

Credit Photo: Radio Delta

 


Polițiștii tulceni au întocmit ieri un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui autovehicul fără permis de conducere, refuzul de la recoltarea mostrelor biologice de sânge, furt în scop de folosintă, furt calificat, vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului, bărbatul pe numele căruia a fost întocmit dosarul fiind și reținut pentru o perioadă de 24 de ore și depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea, potrivit buletinului de presă emis de IPJ Tulcea.


Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Tulcea au fost sesizați ieri, 5 decembrie 2023, cu privire la faptul că, pe DN22/E87, în apropiere de comuna Mihail Kogălniceanu, s-a produs un accident rutier, dar ajunși la fața locului, aceștia au găsit doar autoturismul în cauză, conducătorul auto părăsind locul faptei.


La scurt timp, pe un câmp din apropiere, a fost identificat conducătorul auto în persoana unui tânăr de 25 de ani, care a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0, 39 mg/l alcool pur în aerul expirat.


Acesta a refuzat recoltarea mostrelor biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, iar în urma verificărilor a reieșit faptul că tânărul nu deține permis de conducere, autoturismul fiind sustras de la domiciliul unei cunoștințe.


În urma accidentului rutier a rezultat rănirea ușoară a bărbatului, acesta fiind transportat la Spitalul Județean Tulcea.


(surse info, foto : buletin de presă IPJ Tulcea, arhiva RD)