Ziua Națională a României este sărbătorită și la Satul Pescăresc Tulcea

Ziua Națională a României este sărbătorită și la Satul Pescăresc Tulcea

Credit Photo: Radio Delta

Asociatia Eliot House, Asociatia Club Sportiv Real Racing și Asociatia Umanitară Noroc in parteneriat cu UAT Municipiul Tulcea, sărbătoresc Ziua Națională a României în cadrul proiectului Cavalerul Danubian prin organizarea Paradei de cai în Satul Pescăresc Tulcea, scrie pe pagina oficială Real Racing Echitatie.


Ediția din acest an a proiectului Cavalerul Danubian este tot o manifestare cu cai, dar de această dată mai mult culturală decât sportivă, după cum a menționat Ștefan Răileanu, în calitate de vicepresedinte al Clubului Hipic Real Racing -Tulcea.


„Cai și calareți trecând prin istorie ne-au influențat viitorul iar acum este momentul să-i readucem aminte atât pe oștenii cai cît și pe oștenii călăreți.

Stefan Cel Mare spunea negustorilor străini că nu vinde cai pentru că aceștia sunt oșteni și arme!,

scrie pe pagina oficială a doctorului Medic -Veterinar cu gradul de Cercetator la Institutul National de Cercetare-Dezvoltare Delta Dunarii Tulcea, Ștefan Răileanu.


Cavalerul Danubian 2023 este și un evenimnet de promovare a tinerelor talente la nivel județean, ce va avea loc mâine, 30 noiembrie 2023, la Satul Pescăresc Tulcea.


(surse info și foto : fb clubhipicrealracing.tulcea, fb RealRacingEchitatie)