Târgul de Crăciun din Piața Civică se deschide de Sf. Andrei

Târgul de Crăciun din Piața Civică se deschide de Sf. Andrei

Credit Photo: Radio Delta

Mâine, 30 noiembrie, de ziua Sfântului Apostol Andrei, Ocrotitorul României, sărbătoare legală şi zi nelucrătoare, se va deschide Târgul de Crăciun din Piața Mircea cel Bătrân, din municipiu.


Căsuțele din lemn au fost instalate, iar comercianții sosiți din toată țara sunt gata să ne ofere tot ce au mai bun: brânzeturi, mezeluri, dulciuri, produse de artizanat, bunătăți gătite pe loc, vin fiert, ceai cald și multe altele, după cum ne-a informat Primăria Tulcea.


Tărgul de Crăciun, organizat de Agropiete Tulcea și Primăria Municipiului Tulcea, va fi deschis până duminică, 7 ianuarie 2024 iar programul este între orele 08.00 – 22.00.


Potrivit sursei, atmosfera festivă va fi animată de programe muzicale și alte evenimente ce vor fi anunțate pe toată perioada Târgului.


Primaria Tl perdeaua de lumini 22 23


Din păcate, asa cum v-am mai anunțat, vremea rea din weekend a dus la amânarea inaugurării luminițelor de Crăciun și deși perdeaua de lumini din Piața Civică este montată, ea se va aprinde, alături de celelalte decorațiuni multicolore, în data de 6 decembrie când il sărbătorim pe Sfântul Nicolae.


(sursă info și foto : fb primariatulcea)