Șantierele în lucru din municipiu afectate de vremea rea din weekend

Șantierele în lucru din municipiu afectate de vremea rea din weekend

Credit Photo: Radio Delta

 


În această săptămână, în ciuda faptului că lucrările privind reparații și intervenții la pagubele produse de vântul puternic și ploile din weekend, ce au adus peste 75 l/mp, au monopolizat activitatea serviciilor Primăriei municipiului Tulcea, au continuat și proiectele în lucru, după cum a anunțat edilul orașului Stefan Ilie.


Astfel,  în zilele în care vremea a permis, s-au putut desfășura activitățile privind instalarea celor 10 stații de încărcare lentă în curtea Serviciului Public de Transport și 3 stații de încărcare rapidă, pe str. Dumitru Ivanov (Șantierul Naval), str. Navaliștilor (Dallas) și str. Isaccei (Liceul Agricol N. Cornățeanu).


Prim Tl statii incarcare STP Tl noiem 23


Prim Tl lucrari Pacii str Mica noiem 23


Au continuat și investițiile pentru reabilitarea infrastructurii cu excavarea și terasarea străzilor, instalarea utilităților și a scurgerilor, montarea bordurilor pentru trotuare sau scoaterea stâlpilor de electricitate de pe str. Păcii, precum și lucrările pentru modernizarea Liceului ,,Grigore Moisil” : termoizolare, montare a tâmplăriei din aluminiu sau reabilitare a acoperișului.


Ca de obicei, s-au desfășurat și intervenții la solicitarea asociațiilor de proprietari și la sesizarea locuitorilor: asfaltare, construire a căilor de acces, reparații și modernizare a diferitelor spații publice.


În contextul în care, pentru finalul acestei săptămâni, începând de vineri, se anunță din nou vânt puternic și ploi care se pot transforma în ninsori, autoritățile ne recomandă să ne luăm, cu toții, cele mai bune măsuri de precauție.


VremeaIdo weekend 2526 noiemb 23

(surse info, foto : fb stefan.ilie.tulcea, vremea.ido.ro)