Peste 170 de locuri de muncă vacante oferite azi tinerilor tulceni

Peste 170 de locuri de muncă vacante oferite azi tinerilor tulceni

Credit Photo: Radio Delta

În vederea implementării proiectului “MASuri de ocupare si antreprenoriat pentru TineRii NEETs – MASTER NEETs”, Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Tulcea a organizat azi, în municipiu, Bursa locurilor de muncă pentru tinerii NEETs și potrivit informațiilor transmise redacției de agenția tulceană, la eveniment au participat 22 de angajatori ce au oferit peste 170 de locuri de muncă vacante.


La această acţiune, pentru care au fost contactaţi 48 de agenţi economici, au fost prezente peste 100 de persoane, conform comunicatului de presă AJOFM Tulcea.


AJOFM Tl Bursa Locuri tineri NEETs Master 22 noiem 23 2


Bursa locurilor de muncă pentru tinerii NEETs a fost organizată la nivel local și a avut ca scop creșterea gradului de ocupare a persoanelor aflate în cautarea unui loc de muncă, inclusiv a tinerilor NEETs care fac parte din grupul ţintă al proiectului “MASuri de ocupare si antreprenoriat pentru TineRii NEETs – MASTER NEETs”, precum și sporirea șanselor de ocupare pe piaţa muncii a acestora prin întâlnirea directă a cererii cu oferta.


Acţiunea s-a desfășurat în cadrul Activităţii 3 – A3. Furnizarea de servicii specializate pentru stimularea ocuparii – proiectul „MASuri de ocupare i antreprenoriat pentru TineRii NEETs – MASTERș NEETs” ce are ca obiectiv general creșterea gradului de ocupare și a nivelului de competenţe a cel puțin 371 tineri NEETs şomeri, cu vârsta între 16 – 29 ani, înregistraţi la Serviciul Public de Ocupare, cu rezidenţa în regiunea Sud-Est, prin asistare complexă & integrată (informare, formare, servicii specializate pentru ocupare, dezvoltare afaceri etc.).


Perioada de implemetare a acestui proiect este iunie 2022 – decembrie 2023.


(sursă info și foto : comunicat de presă AJOFM Tulcea)