Un nou chestionar adresat tulcenilor din municipiu

Un nou chestionar adresat tulcenilor din municipiu

Credit Photo: Radio Delta

După ce, în urmă cu circa o săptămână, Primăria Tulcea a invitat locuitorii orașului să completeze un Chestionar privind Planul Urbanistic General al municipiului, ieri, un nou chestionar a fost adus la cunoștința cetățenilor și anume un „Chestionar cu privire la percepția potențialului turistic și a opțiunilor turistice din Tulcea”.


Mai exact, Organizația de Management al Destinației Turistice Municipiul Tulcea ne propune acest chestionar cu scopul de a afla opinia publică privind valorificarea potențialului turistic existent și dezvoltarea municipiului Tulcea ca destinație turistică.


Răspunsurile și ideile colectate în urma chestionarului vor sta la baza discuțiilor interne privind crearea brandului turistic local și realizarea strategiei de marketing, după cum scrie în prezentarea chestionarului, ce poate fi completat în 5-10 minute.


Acesta este link-ul : https://forms.gle/zMvqr67LfJJKw3xo9


Și în cazul acestui chestionar, Primăria Tulcea ne informează că nu vi se vor solicita informații cu caracter personal, dar este important ca răspunsurile să fie cât mai exacte și sincere cu putință și să fie bifate toate întrebările, chiar dacă sunt opționale.


Pentru a putea dezvolta Tulcea ca destinație turistică avem nevoie și de aportul vostru, iar acest pas este primul dintr-o serie prin care ne dorim să implicăm activ comunitatea locală în eforturile Organizației de Management al Destinației Turistice Municipiul Tulcea,

a transmis Alexandru FILIP, un profesionist în domeniul marketingului turistic, potrivit Primăriei Tulcea.


(surse info, foto : fb primariatulcea, fb alexfilip)