O nouă întâlnire directă a cererii cu oferta la Tulcea, pentru tinerii NEETs

O nouă întâlnire directă a cererii cu oferta la Tulcea, pentru tinerii NEETs

Credit Photo: Radio Delta

 


Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Tulcea invită tinerii cu vârsta cuprinsă între 16 și 29 de de ani, care nu au un loc de muncă, nu urmează o formă de învăţământ și nu participă la activităţi de formare profesională, să vină mâine, 22 noiembrie 2023, la Bursa locurilor de muncă pentru tinerii NEETs.


Evenimentul, ce va avea loc în municipiul Tulcea, începând cu ora 10.00 (Restaurant City, str. Babadag, nr. 127), este parte a proiectului “MASuri de ocupare si antreprenoriat pentru TineRii NEETs – MASTER NEETs”, potrivit informațiilor publicate de agenția tulceană citată.


Proiectul are ca obiectiv general creșterea gradului de ocupare și a nivelului de competenţe a cel puțin 371 tineri NEETs şomeri, cu vârsta între 16 – 29 ani, înregistraţi la Serviciul Public de Ocupare, cu rezidenţa în regiunea Sud-Est, prin asistare complexa & integrata (informare, formare, servicii specializate pentru ocupare, dezvoltare afaceri etc.).


Proiectul “MASuri de ocupare și antreprenoriat pentru TineRii NEETs – MASTER NEETs” este implementat de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Tulcea, în perioada iunie 2022 – decembrie 2023, cu scopul de a crește gradul de ocupare a persoanelor aflate în cautarea unui loc de muncă, inclusiv a tinerilor NEETs care fac parte din grupul ţintă al proiectului, precum și sporirea șanselor de ocupare pe piaţa muncii a acestora prin întâlnirea directă a cererii cu oferta.


(sursă info și foto : fb AJOFMTULCEA)