Energoterm rămâne fără director în prag de iarnă! Zanfir şi-a depus demisia!

Credit Photo: Tulcea Noastra

Energoterm rămâne fără director în prag de iarnă! Zanfir şi-a depus demisia!


Abia azi a ajuns la urechile noastre ca Ionel Zanfir, directorul general al Energoterm şi-a depus vineri demisia, mai bine zis… şi-a depus mandatul către Consiliul de Administraţie al societăţii.

Acesta a fost adus pe funcţie în locul fostului director (care a plecat tot prin demisie) pe filiera PNL-Stefan Ilie, anul trecut la finele lunii decembrie.


Se ştie că societatea se chinuie să supravieţuiască cu greu, iar acesta pare să fie şi motivul demisiei actualului director general, care a invocat „motive personale”, dorind să se retragă elegant, mai ales că în ultima perioadă a acuzat şi probleme de sănătate…

După demisia lui Bâscă și Teodoru, Zanfir este al treilea director general care renunţă la conducerea Energoterm, fapt ce ar trebui să ridice mari semne de intrabare conducerii primăriei (dacă aceasta ar exista cu adevărat).

Lumea vorbeşte că şi-ar fi depus demisia şi Mirela Simion, director aconomic al societătii, dar nici ea şi nici Zanfir nu au putut fi contactaţi telefonic.


Partea proastă e că Energoterm SA rămâne fără director când ne mai despart câteva zile de sisirea oficială a iernii, ier temperaturile sunt din ce în ce mai scăzute! Partea şi mai proastă e că Primăria Tulcea, prin vocea primarului Ştefan Ilie, a spus de nenumărate ori că Energoterm are pobleme mari şi nu va mai primi bani, lucruri care s-au întâmplat frecvent din 2020 încoace…


Cine vine director? Ce se va întâmpla cu angajaţii? Vor fi afectarti abonaţii? Iată câteva întrebări la care se pare că nimeni nu are răspuns…


Articolul Energoterm rămâne fără director în prag de iarnă! Zanfir şi-a depus demisia! apare prima dată în Tulcea noastra.