Proiect – „Investiții în consolidarea capacității administrației publice a UAT Comuna Pardina, judeţul Tulcea”

Credit Photo: Tulcea Noastra

Proiect – „Investiții în consolidarea capacității administrației publice a UAT Comuna Pardina, judeţul Tulcea”


Restaurantul STAR din Tulcea a găzduit ieri conferinţa de presă care a marcat incheierea proiectului „Investiții în consolidarea capacității administrației publice a UAT Comuna Pardina, Jud. Tulcea”, proiect de care beneficiază locuitorii şi administraţia comunei Pardina.


Valoarea totală a proiectului este de 2, 56 milioane de lei, iar obiectivul acestuia a urmărit consolidarea capacității instituționale și eficientizarea activității la nivelul UAT Comuna Pardina, Jud. Tulcea prin optimizarea proceselor de lucru în scopul simplificării procedurilor administrative şi reducerii birocrației pentru cetățeni, implementând măsuri din perspectiva back-office (adaptarea procedurilor interne de lucru) şi front-office pentru serviciile publice furnizate cetățenilor.


Platforma integrată de servicii electronice presupune un portal WEB, o aplicaţie software de arhivare electronică şi management a documentelor şi o aplicaţie SCIM, toate acestea asigurând un flux complet digitalizate de lucru, de la depunerea unei cereri on-line şi până la finalizarea acesteia, tot on-line, realizându-se în acest mod digitalizarea completă a 20 de servicii publice prestate de UAT pentru cetăţeni.


Articolul Proiect – „Investiții în consolidarea capacității administrației publice a UAT Comuna Pardina, judeţul Tulcea” apare prima dată în Tulcea noastra.