20 de case din municipiul Tulcea nu au curent de două zile! Oameni cu copii mici stau la mila furnizorului

Credit Photo: Tulcea Noastra

20 de case din municipiul Tulcea nu au curent de două zile! Oameni cu copii mici stau la mila furnizorului


Cu toate că trăim în secolul vitezei şi al tehnologiei, în municipiul reşedinţă de judeţ, Tulcea, în jur de 20 de familii stau în întuneric, pentru că cei de la compania de electricitate, devenită în timp stat în stat, nu au găsit soluţii de două zile.

Pana de curent a survenit în cursul zilei de 18 noiembrie. Cele aproximativ 20 de gospodarii sunt în beznă şi în frig şi acum, chiar dacă oamenii de acolo au făcut zeci de sesizări! Unii au copii mici, alţii au bătrâni în îngrijire, dar, nimănui nu-i pasă! Casele din spatele Policilinicii Industriale par de pe altă planetă, abandonate de autorităţi!

Tragem un semnal de alarmă către toţi cei care pot ajuta la remedierea problemei! Să nu uităm că cei care trăiesc acolo sunt oameni, plătesc taxe şi au fix aceleaşi drepturi ca şi noi, ceilalţi!

Vom reveni în cursul zilei de mâine cu un material de la faţa locului, în cazul în care furnizorul de curent va rămâne la fel de impasibil şi indiferent la nevoile acelor oameni!


Articolul 20 de case din municipiul Tulcea nu au curent de două zile! Oameni cu copii mici stau la mila furnizorului apare prima dată în Tulcea noastra.