Echipa de minivolei a CSS Tulcea a cucerit inimile și terenul de joc într-un weekend incredibil, reușind să obțină victorii în toate meciurile disputate.

Credit Photo: Tulcea Noastra

Echipa de minivolei a CSS Tulcea a cucerit inimile și terenul de joc într-un weekend incredibil, reușind să obțină victorii în toate meciurile disputate.


Echipa de minivolei a CSS Tulcea s-a întors de la Galați unde, în acest weekend a participat la un turneu în urma căruia ca câștigat tot ce se putea câștiga, reușind să treacă cu scorul de 3 – 0 în fiecare dintre întâlnirile cu CSM Ploiești, CSM Constanța și Arcafa Galați.


Cu o performanță impresionantă, cei mici au demonstrat nu doar pricepere și abilități remarcabile în volei, dar și o unitate de echipă care a făcut diferența în momentele dificile . Fiecare serviciu, fiecare pas și fiecare atingere au fost executate cu precizie, reflectând antrenamentul asiduu și dedicarea membrilor echipei. Într-o epocă în care sportul și echipele de tineret devin tot mai importante, victoria echipei de minivolei a CSS Tulcea este o inspirație pentru toți cei implicați și o promisiune a unui viitor strălucitor pentru acești tineri sportivi.


Echipa de minivolei a CSS Tulcea antrenată de prof. Nechifor Valentin și susținută de domnul director Grecu Mihaly Alexandru, este compusă din : Burungiu Patrick, Popa Mihai, Doca Andrei, Ciufu Călin, Apostol Lucian, Mihail Lucas, Silevestru Luca, Ganea Claudiu, Diaconu Rareș!

În acest moment, după 2 turnee disputate, echipa Css Tulcea se clasează pe primul loc cu maximum de puncte!


Articolul Echipa de minivolei a CSS Tulcea a cucerit inimile și terenul de joc într-un weekend incredibil, reușind să obțină victorii în toate meciurile disputate. apare prima dată în Tulcea noastra.