Drept la replică

Credit Photo: Tulcea Noastra

Drept la replică


Evenimentele din data de 14 -11-2023 de la liceul teoretic Ion Creanga au decurs în felul următor; Între orele 13-13,30 ,pe poarta liceului sus menţionat intră un părinte cu un copil,apropiinduma de el îl întreb unde merge,răspunsul a fost ; fiul meu şi a uitat căciula pe bancă şi mergem să o căutăm,i am spus să iasă din curtea şcolii,şi să meargă pe poarta principală,deoarece este interzis accesul în curtea şcolii a părinţilor ,reprezentanţilor legali ,şi însoţitorii,în temeiul Procedurii Operaţionale, privind accesul în incinta şcolii,descrisă la aricolul 8,punctul 4,pe care o şi ataşez dacă este cazul.

Acesta mi a spus că este poliţist,şi că nu este un ciuri-buri,un nimeni de pe stradă,sau vreun golan,i-am spus că nu mă interesează cine este şi că trebuie să respecte regulile şcolii, cum le respecta şi ceilati părinţi şi că dacă este poliţist nu este privilegiat şi cu atât mai mult trebuie să aibă o conduită exeplara stipulata în legea 218,articolul 260,şi legea 360,articolul 3 şi 4,privind statutul poliţistului

Acesta s-a enervat şi a repetat că este poliţist şi că mă aranjează el,că mă târâie prin tribunale,că mă distruge şi că rămân fără atestat,a căutat în flagrant să se impună prin ameninţare şi intimidare sub acoperirea instituţiei Poliţiei Romane.

Până în acest moment i-am vorbit respectus,apoi văzând că m a luat cu BĂ,i-am vorbit la fel, s-a enervat şi mai tare,îi tremură mâinile pe telefon, i-am zis să iasă afară că îl șpreiez, a zis că sună la poliţie şi a sunat, spunandui pe nume poliţistului de serviciu să trimită un echipaj,că are probleme cu paznicul,după ce a închis, i-am zis aşa prietene,dacă nu iesi acum din incinta şcolii te șpreiez,repetând încă de trei patru ori,acesta mi-a râs în nas şi mi a zis: ia da-i mă ,să vedem dacă ai curaj…şi i am dat,apoi a ieşit din curtea şcolii,pe picioare,fără nici un ajutor,şi copilul după el,intrând în şcoala pe intrarea principală.După circa 12 minute a venit un echipaj,şi m-a legitimat,după explicaţiile de rigoare şi înregistrările acestora de către poliţistul care m-a legitimat,i a venit şi lui rândul la explicaţii,şi ale lui fiind înregistrate.

Acesta a recunoscut că nu ştia regulile şcolii,deşi i le-am spus eu de mai multe ori şi că că mi-a spus ia da mă cu spreiul şi că nu credea că o să i dau.

Deci IMPUNERE PRIN AMENINŢARE,INTIMIDARE SUB ACOPERIREA POLIŢIEI ROMANA ÎN FLAGRANT,ŞI PROVOCARE.MENŢIONEZ CĂ NU SĂ LEGITIMAT,NICI NUMELE NU MI L-A SPUS,ŞI NICI COLEGII LUI NU AU VURUT SĂ ÎMI SPUNĂ NUMELE LUI.După venirea primuli echipaj,a mai venit unul şi unul dintre colegii lui, subaltern, că vorbea cu dumneavoastră, i-a sugerat să cheme salvarea, mascat, spunandui „e nevoie de ambulanţă? Va ustura ochii?” -acesta răspunzând da,da,apoi i-a mulţumit cu o aplecare uşoară din cap. Apoi când treburile s-au mai liniştit un pic,a început să mă ameninţe cu bătaia ,mascat. Menţionez că nu am spreiat copilul,şi sunt legi şi articole, care mă îndreptăţesc să folosesc sprei paralizant,pentru înlăturarea sau pătrunderea unei persoane într o încăpere,locuinţa sau loc împrejmuit, fără drept, prin violenţă, viclenie sau alte asemenea modalităţi nelegale,sau în timpul nopţii.

Am aflat cum îl cheamă din acest ziar. Acest poliţist,Doru Cristea,AGENT ŞEF PRINCIPAL, sub îndrumările Domnului Chestor de Poliţie Dr Gheorghe Popă şi în temeiul legii 218 articolul 26 şi al legii 360 articolul 3si 4,trebuia să aibă o conduită demnă,onorabilă şi să respecte regulile instituţiilor de stat, fie ele şcoli licee,etc,nu să motiveze că nu ştie,nu este o scuză. Deasemeni,acest poliţist este în slujba cetăţeanului,apăra viaţa, integritatea corporală şi libertatea persoanelor,proprietatea privată şi publică,celelalte drepturi şi interese,legitime ale cetăţenilor şi ale comunităţii. Acesta, Doru Cristea, AGENT PRINCIPAL ŞEF al POLIŢIEI MUNICIPALE,a intrat cu buldozerul într o instituţie publică a Statului Român şi când a fost dat afară legal de către un pârlit de agent de securitate,a făcut pe victima ascunzanduse în spatele unui paravan, fiul lui de 10 ani.Ruşine PRIETENE,EŞTI O PATĂ PE BLAZONUL POLIŢIEI ROMANE.


Cu stimă pentru cititori Ion Nicola.Agent de securitate.(cel în cauză)solicit cu respect Redacţiei să publice acest articol aşa cum l am trimis.Ceea ce am scris aici pot dovedi.


Articolul Drept la replică apare prima dată în Tulcea noastra.