5 modalitati prin care sa iti securizezi site-ul web

5 modalitati prin care sa iti securizezi site-ul web

Credit Photo: Perfect Pixel

Unul dintre punctele cheie ale unui site web este faptul ca acesta reprezinta imaginea unei afaceri, reflecta profesionalism si responsabilitate, contribuind la construirea unei relatii de lunga durata cu clientii. Tocmai de aceea, trebuie sa ai mereu in vedere cum sa iti securizezi site-ul cat mai bine si sa il protejezi de orice amenintare. Din fericire, proprietarii de afaceri au inteles ca o prezenta impecabila in online, este obligatorie pentru a obtine mai mult profit, si un atact asupra acesteia, ar putea afecta grav integritatea și credibilitatea afacerii. 


Descopera in continuare cum poti sa iti securizezi site-ul astfel incat sa nu fie o tinta predilecta pentru hackeri, predispus erorilor sau altor amenintari.


De ce trebuie sa iti securizezi site-ul web cat mai bine?


Trebuie sa securizezi site-ul web deoarece influenteaza Imaginea si Integritatea Afacerii


Stiind ca site-ul tau este ferit de orice pericol, iti ofera un sentiment de incredere si liniste, atat tie cat si utilizatorilor, potentialilor clienti. O afacere online care nu dispune de o protectie adecvata nu poate avea succes pe termen lung. Un atac cibernetic reusit poate compromite integritatea site-ului, modificand continutul sau redirectionand vizitatorii catre site-uri daunatoare. Acest lucru poate afecta grav imaginea si credibilitatea afacerii. Din acest motiv, protectia site-ului este primordiala pentru proprietarii de businessuri online.


Potrivit unui raport Forbes, in medie, peste 30.000 de site-uri web sunt piratate in fiecare zi.


Continua sa citesti