Poliţistul Doru Cristea a fost agresat în timpul liber de un agent de pază. El şi fiul lui de 10 ani au ajuns la UPU

Poliţistul Doru Cristea a fost agresat în timpul liber de un agent de pază. El şi fiul lui de 10 ani au ajuns la UPU

Credit Photo: Tulcea Noastra

Poliţistul Doru Cristea a fost agresat în timpul liber de un agent de pază. El şi fiul lui de 10 ani au ajuns la UPU


Ieri în jurul orei 13.30, un agent de la Poliţia Municipiului a fost agresat de un agent de pază în incinta Liceului Ion Creanga din municipiu. Agentul şef principal Doru Cristea, un poliţist cu ani buni de experienţă şi un profesionist în adevăratul sens al cuvântului, a ajuns la şcoala unde învaţă copilul său, să îl ia pe acesta să îl ducă acasă. Pe drum, copilul şi-a amintit că îşi lasasa căciuliţa pe o bancă, în timpul orei de sport, i-a spus tatălui şi aceştia s-au întors să recupereze obiectul uitat. Au intrat în curtea şcolii, nefiind nimeni care să îi oprească şi au plecat către terenul de sport.


La un moment dat, dintr-o maşină parcată înafara şcolii a apărut agentul unei firme de pază care le-a cerut pe un ton total deplasat să plece, pentru că nu ar avea voie în incintă. Doru Cristea i-a explicat omului de ce se afla în curtea şcolii, i-a spus că este poliţist la Poliţia Municipiului şi că are de gând să recupereze căciuliţa copilului şi să plece.


Agentul i-a cerut din nou să plece, spunându-i că nu-l interesează. Cristea s-a legitimat şi a încercat să îi spună acelaşi lucru, dar a fost întrerupt brutal şi i s-a transmis că dacă nu pleacă o să folosească spray-ul iritant. Crezând că este o glumă, Cristea a comentat ceva de genul „Dă domnule cu spray-ul, dacă tot ţi-ai propus”… şi nu a apucat să tremine ce avea de spus, pentru că şi el şi copilul s-au trezit împroşcaţi cu substanţa iritant-lacrimogena din spray-ul agentului de pază.


Nu este o plăcere prea mare să primeşti un spray în plină figură, oricât de bărbat eşti, dar când vine vorba şi de un copil de 10 ani, e o problemă. Cam penală.

Poliţistul şi copilul minor au ajuns la UPU, unde au primit îngrijiri medicale, după care au depus o plângere penală împotriva paznicului cel curajos, pentru purtare abuzivă, infracţiune pedepsită de codul penal.


Foto cu caracter sugestiv


 


Articolul Poliţistul Doru Cristea a fost agresat în timpul liber de un agent de pază. El şi fiul lui de 10 ani au ajuns la UPU apare prima dată în Tulcea noastra.