Formular privind transportul public la nivel județean, adresat elevilor tulceni

Formular privind transportul public la nivel județean, adresat elevilor tulceni

Credit Photo: Radio Delta

Elevii tulceni sunt invitați să completeze un formular realizat de Consiliul Județean al Elevilor Tulcea pe tema transportului public la nivel județean, scopul demersului fiind acela de a afla problemele reale cu care se confruntă tinerii care au nevoie de transportul public pentru a ajunge la școală, conform unui comunicat de presă CJE Tulcea primit la redacție.


Formularul, cu titlul „Tu cum ajungi la școală?” poate fi completat accesând link-ul transmis de Consiliul Județean al Elevilor Tulcea : https://bit.ly/transportulelevilortl.


„Experiența voastră zilnică cu transportul în comun este esențială pentru a înțelege ce funcționează bine și ce trebuie îmbunătățit.

Câteodată, poate părea că problemele transportului elevilor nu pot fi schimbate, dar chiar și cele mai mici detalii pot face o diferență semnificativă. Feedback-ul vostru ne ajută să evidențiem aceste probleme și să propunem soluții concrete”,

scrie Consiliul Județean al Elevilor Tulcea.


Mai exact, în formular vor fi întrebări cu privire la întârzieri, siguranța transportului sau supraaglomerare iar pe baza răspunsurilor CJE Tulcea va putea „lucra cu autoritățile și furnizorii de transport” pentru a îmbunătăți serviciile și a face transportul elevilor din județul Tulcea mai sigur și mai eficient.


,,Într-o societate în continuă schimbare, transportul elevilor reprezintă un aspect crucial al vieții școlare. Avem nevoie de implicarea directă a elevilor pentru a înțelege mai bine provocările cu care se confruntă în fiecare zi și pentru a propune soluții concrete. Consider că este important ca acest formular să fie completat de câți mai multi elevi deoarece opiniile elevilor aduc o perspectivă valoroasă și autentică asupra situației.

Completând acest formular, elevii pot ajuta la identificarea problemelor legate de rute, întârzieri, siguranța transportului și alte aspecte critice. Feedback-ul elevilor nu rămâne fără impact.

Informațiile colectate vor fi utilizate pentru a propune soluții concrete către autorități și furnizori de servicii de transport. Îmbunătățirea transportului elevilor nu este doar o dorință, ci o nevoie esențială. Prin participarea acestora, pot contribui la crearea unui mediu mai sigur și mai eficient pentru toți elevii din județul Tulcea.

Ne dorim ca toți elevii să aibă o experiență de transport mai bună și mai sigură, iar voi sunteți parte esențială a acestui proces.”

a declarat Cristian Căluțu-Dănilă, Secretar executiv în cadrul Consiliului Județean al Elevilor Tulcea.


(sursă info și foto : comunicat de presă CJE Tulcea