Ştefan Ilie vrea din nou patinoar închiriat, prin încredinţare directă! Anul trecut pierderea a fost de peste 30.000 de euro! Din banii noştri!!!

Ştefan Ilie vrea din nou patinoar închiriat, prin încredinţare directă! Anul trecut pierderea a fost de peste 30.000 de euro! Din banii noştri!!!

Credit Photo: Tulcea Noastra

Ştefan Ilie vrea din nou patinoar închiriat, prin încredinţare directă! Anul trecut pierderea a fost de peste 30.000 de euro! Din banii noştri!!!


După ce am dovedit cu înscrisuri că patinoarul instalat anul trecut în Piaţa Civică a produs o pagubă de peste 30.000 de euro din bugetul local, anul acesta, „conducătorii dibaci” ai municipiului vor să mai închirieze un patinoar şi în acest final de an, pentru că pot şi pentru că nimeni nu-i întreabă nimic. Sunt ca pe propria lor moşie! Banii s-au pierdut, nimeni nu  fost tras la răspundere… las’că merge şi-aşa!


Iniţial, oferta pentru închirierea patinoarului „dorit” a fost de 178.000 de lei, dar in cele din urmă s-a bătut palma la 166.000 de lei, adică puţin peste 33.000 de euro, prin încredinţare directă! Şi toată această combinaţie în timp ce alţii, mai dibaci ca ăştia de la Tulcea, au interzis toate cheltuielile de acest gen prin deja celebrele ordonanţe ale austerităţii! Cu alte cuvinte, ce dacă binomul Ciucă-Ciolacu (adică Guvernul) spune că trebuie să se facă economie! Mini binomul Ilie – Bibu e chitit pe cheltuială şi … punct, că doar nu dau din buzunarele lor, ci din ale tulcenilor! Şi nu prea le pasă ce vrea Guvernul, că la cam strică socotelile, aici… pe plan local!



Şi… să nu mai vorbim de calitatea suprafeţei de alunecare a patinoarului, criticată de majoritatea celor care au încercat să se dea cu patinele… Cât despre interesul Primăriei Tulcea, acesta reiese clar din documentele prin care aceştia recunosc cum că principalul obiectiv este „Îmbunătăţirea imaginii primăriei Municipiului Tulcea în cadrul Sărbătorilor de iarnă”! Adică… marele primar îşi face imagine pe banii tulcenilor! Felicitări lui şi… noapte bună cetăţenilor!



Pe lângă banii pe care îi va da pe un patinoar închiriat pentru al doilea an consecutiv, primăria va mai suporta şi o serie de cheltuieli suplimentare, despre care vom vorbi la momentul potrivit, dar vi le vom lăsa aici, să aruncaţi un ochi pe ele…



Afacerile „binomului mic”, paguba tulcenilor…


Iar dacă cineva ne crede proşti, uite că nu le putem da satisfacţie şi le transmitem minţilor luminate de la primărie că dacă ar fi adunat sumele aruncate pe închirierea patinoarului în cei doi ani, ar fi putut cumpăra din import unul nou-nouţ, chiar şi mai performant şi ar fi rămas şi cu bani. Dar, probabil că parandărătul are şi el parcursul lui şi … trebuie onorat! Cine ştie! Iar despre logica economică, achiziţii pentru plus valoare şi respect faţă de banul public, pe care aceşti indivizi îl cheltuie în nesimţure, într-un material viitor.


Aşteptam cu nerăbdare, totuşi… reacţia consilierilor locali ai PSD, PER, USR şi Pro România, dar şi pe cea a organelor abilitate să ne lumineze puţin despre legalitatea şi moralitatea multor lucruri, proiecte, închirieri, licitaţii, contracte etc… care au loc în Primăria Tulcea doar pentru că „unii” au ajuns să se creadă stăpânii oraşului şi… nu le pasă decât de ei şi slugile lor!


Articolul Ştefan Ilie vrea din nou patinoar închiriat, prin încredinţare directă! Anul trecut pierderea a fost de peste 30.000 de euro! Din banii noştri!!! apare prima dată în Tulcea noastra.